שיתוף בתהליך גלגוליו של שימי הדייג הצדיק- עד לקייטנות אשדוד

• הוסף לסימניות
אני ממש מתפעלת מהמוכנות למחוק הכל ולהתחיל מהתחלה!
אפשר לשאול כמה זמן לוקח לך ליצור סקיצה?
כל כך לא מובן מאליו. המוכנות וגם היושר להתחיל ולשים לב למה שזורם יותר ולתת את התיקונים ברוחב לב - כל כך לא מובן מאליו!! באמת מעריכה מאד!
הציור נותן לדמות חיות. יש בזה משהו מדהים שממש נותן לדמות את המציאות שבה היא הולכת לחיות מעכשיו. הצביעה הולמת אותו בדיוק.
תודה על השיתוף. מלמד אותי המון!

• הוסף לסימניות
אני ממש מתפעלת מהמוכנות למחוק הכל ולהתחיל מהתחלה!
אפשר לשאול כמה זמן לוקח לך ליצור סקיצה?
כל כך לא מובן מאליו. המוכנות וגם היושר להתחיל ולשים לב למה שזורם יותר ולתת את התיקונים ברוחב לב - כל כך לא מובן מאליו!! באמת מעריכה מאד!
הציור נותן לדמות חיות. יש בזה משהו מדהים שממש נותן לדמות את המציאות שבה היא הולכת לחיות מעכשיו. הצביעה הולמת אותו בדיוק.
תודה על השיתוף. מלמד אותי המון!
תודה נשמה
כדי היות נחמדה בלב שלם, למרות שאני מלכתחילה באופיי נעימה ומפנקת לקוחות,
אני מחשבת הכל בשלב התמחור.
לוקחת בחשבון שיתכן כמה פעמים להתחיל מחדש,
שיתכנו כמה תיקונים ושינויים עד שהלקוחה תהיה מרוצה,
שיהיו שיחות טלפון ומיילים להבהרה, שידרשו סבלנות וריכוז.

כשמתומחרים נכון, אין בעיה לתת את מלוא השירות בלי להרגיש מנוצלים.

• הוסף לסימניות
תודה נשמה
כדי היות נחמדה בלב שלם, למרות שאני מלכתחילה באופיי נעימה ומפנקת לקוחות,
אני מחשבת הכל בשלב התמחור.
לוקחת בחשבון שיתכן כמה פעמים להתחיל מחדש,
שיתכנו כמה תיקונים ושינויים עד שהלקוחה תהיה מרוצה,
שיהיו שיחות טלפון ומיילים להבהרה, שידרשו סבלנות וריכוז.

כשמתומחרים נכון, אין בעיה לתת את מלוא השירות בלי להרגיש מנוצלים.
כמה נכון
יש כאלו שלא יבינו מה האכפתיות כאן
וכשהם יגיעו למצב כזה הם יבינו ועוד איך, ואיזו גישה שלווה ונכונה להתיחסות ללקוחות. צריכים ללמוד מזה לכל תחום שהוא.
מחכימה. תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה