כללי גלגול נוסף ללוגו

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על כיוון כזה?
חסר קצת ליטושים אחרונים. אם הלקוח ילך על זה ...

קבצים מצורפים

• worldphon 2.jpg
    KB 144.7 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
יותר טוב, בהחלט.
הרימון כבר פחות מאיים...

• הוסף לסימניות
הרבה הרבה יותר טוב מהוריאציות הקודמות.
אני שמחה שהצלחת להוריד את הלקוח מהטלפון הענתיקה ההוא...

את "עולם של תקשורת" הייתי עושה במשקל קל יותר.

• הוסף לסימניות
להוריד את האנטנה, ולשלב את גלי השידור מצידי הכדור. אמנם לא יהיה מקורי מאד, אך יתרום הרבה ליציבות הויזואלית של הלוגו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;584407:
להוריד את האנטנה, ולשלב את גלי השידור מצידי הכדור. אמנם לא יהיה מקורי מאד, אך יתרום הרבה ליציבות הויזואלית של הלוגו.

גם לדעתי.
האנטנה מיותרת.

• הוסף לסימניות
יש קשר לרב אמנון יצחק?

לא יודע, האנטנה...

• הוסף לסימניות
אני חושב אולי אם כבר אנטנה אולי למקם אותה על הגלובוס
(אין לי פוטושופ במחשב הזה אז עשיתי דוגמא זריזה באופיס, סורי)

קבצים מצורפים

• תקשורת.jpg
    KB 14.4 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
לוגו מוצלח מאוד!!

מצטרפת לנעמה ולהרשלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקי_כפים;584443:
יש קשר לרב אמנון יצחק?

לא יודע, האנטנה...
חח.. גם לי זה עשה את האסוציאציה הזאת... :) :) :)
כנראה שהוא מיתג את עצמו טוב מאוד כאנטנה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה