גלגלי הצלה...

• הוסף לסימניות
רעיון מקורי וביצוע מיוחד!
מזל טוב והרבה נחת!

• הוסף לסימניות
ים של השראה,
תרתי משמע!

השקעה אינסופית,
הכל כ"כ מוקפד, וצבעוניות מרעננת ומשלמת.
אהבתי ממש את הקופסאות מתנה
אם בהמשך יהי לך תמונה של התוכן, אשמח :)

• הוסף לסימניות
ים של השראה,
תרתי משמע!

השקעה אינסופית,
הכל כ"כ מוקפד, וצבעוניות מרעננת ומשלמת.
אהבתי ממש את הקופסאות מתנה
אם בהמשך יהי לך תמונה של התוכן, אשמח :)
הנה -
אני ממש לא יודעת לצלם....אבל מקווה שזה יהיה מספיק ברור;)
IMG_0036.JPG

• הוסף לסימניות
מה שמדהים בכל הסיפור הזה זה שאני רואה השראה ומנסה לאלתר איך אני עושה אותה מחומרים נפסדים ויוצאת הכי בזול מהסיפור...
אז זה הזמן לשתף -
1.JPG

זו היתה בעצם ההשראה שלי....רציתי מיכל וישר חשבנו על סימילק,
לצבוע לא היה בא בחשבון - הצבע והגיוון עלו יקקקר...הלכנו על טפט..
כפכפים - לא מצאתי בשום מקום במחיר שפוי -
אז בסוף הלכנו על עוגיה...:D
רצינו להכין סבונים - לא מצאתי שבבי סבון ולא תבניות מתאימות...אז התפשרתי על גבס - תבניות מתכת יש לי בבית - (של עוגיות 'מדלן' צרפתיות).
רצינו להוסיף ספוג רחצה טול בצורת פרח....לכבודי העלו את המחיר...:rolleyes:
קיצער...זה מה שיצא בסוף ממה שפינטזתי בתחילה...:cool:
העיקר שכולם אומרים "מההההמממםם, איך את משקיעה!" אף אחד לא יודע כמה אנרגיות מוציאים עד שיוצא דבר כזה...לכן אני מגלה את הסוד!

:p אצלנו אומרים שנתעייף רק על שמחות - ובלב שמח!!!

• הוסף לסימניות
רעיון מקורי מאד! וביצוע מיוחד !
תודה ששיתפת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה