גלובוס, כדור הארץ

• הוסף לסימניות
דרוש לי קליפ קצרצר של כדור הארץ מסתובב, באיכות שאוכל להגדיל אותו על פני מסך שלם,
מי שיוכל לעזור בנידון אודה לו מאד.
תודה רבה מראש.
נ.ב.
ראיתי את מה שהעלו פה לא מזמן וביניהם משהו בשםDA001 שהתאים לי מאד, אך מחמת האיכות לא יכלתי להשתמש בו, לכן אם יש למישהו פיתרון לזה, (שאוכל להגדיל לגודל מסך שלם מבלי לפגוע באיכות) זה יעזור לא פחות.
תודה.

• הוסף לסימניות
נסה את זה

קבצים מצורפים

• SPA107B.part1.rar
    9 MB · צפיות: 37
  • SPA107B.part2.rar
    3.4 MB · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
תודה רבה דבה על ההיענות,
רק שהיות והגלובוס לא מופיע עג המסך בפעם אחת בשלמותו וכן הצבעים לא ממש מתאימים לי, אצטרך עדיין את עזרתכם,
מי שיוכל להמציא לי משהו מתאים יבורך מפי עליון
וכן להבדיל אברך אותו אני,
זה די דחוף.
ושוב תודה רבה לartist על ההיענות.

• הוסף לסימניות
אולי זה יתאים

בהצלחה

קבצים מצורפים

• globoos.rar
    2 MB · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
זה טוב?

זה טוב?

קבצים מצורפים

• 83769.rar
    7.5 MB · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
תןדה רבה רבה ל"שפיץ" ול"דובי" על ההיענות
עוד לא בדקתי אבל אני מודה כאמור על ההיענות.

• הוסף לסימניות
תודה ובקשה

תודה רבה "דובי" על מה ששלחת
זה בדיוק מה שחיפשתי, רק אם יש אפשרות שתשלח את אותו קליפ, אבל קצת יותר ארוך דהיינו שהכדור יספיק להסתובב סיבוב שלם.
זה מאד חשוב לי
תודה מראש
נ.ב. הקליפ מהמם ואני מאד רוצה להשתמש בו.

ZEREM

• הוסף לסימניות
יותר טוב?

יותר טוב?

קבצים מצורפים

• 83769.rar
    4.9 MB · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
טסט לחלל לצלם שוב?

• הוסף לסימניות
הייתי שקוע בחלל

הייתי שקוע בחלל באיזו עריכה............
חה חה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה