כללי גלויה בדיוור ישיור

• הוסף לסימניות
הלקוחה עדין לא ראתה את הגלויה. כבקשתה עיצוב נקי.

קבצים מצורפים

• דוגמא.jpg
    KB 211.9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
בלי קשר לעיצוב מפריעה לי מאד החלוקה של הטקסט בצד...
אי אפשר לקטוע:
איך זה נשמע עם נקודות בסוף כל שורה?
להתאפר בחומרים.
איכותיים בשיטה.
נעימה ויחודית.
ממני תצאי גם.
וכו וכו
גם אם אין נקודה, המח קורא את זה כמשפטים משפטים...
זה צריך להיות כך:
אני מזמינה אותך להתאפר
בחומרים איכותיים
בשיטה נעימה ויחודית
ממני תצאי
גם מאופרת וגם מחויכת וכו'....
קחי לתשומת ליבך...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
להתאפר בחומרים ולא מחומרים

• הוסף לסימניות
הגלויה עצמה יפיפיה, את הטיפוגרפיה בצד כדאי לשנות.

• הוסף לסימניות
לגבי העיצוב.
התחום הזה של מאפרות באמת קשה, כי השוק מוצף במאפרות, ובמגזר שלנו אי אפשר לשים דוגמא של משהו שהמאפרת הספציפית הזו איפרה כדי למשוך לקוחות....
אבל בכל אופן, נדמה לי שהתמונה הזו ספציפית כבר "לעוסה" בפרסומים של מאפרות.
מה ימשוך אותי להתאפר דוקא אצלה, אם התמונה שכביכול מיצגת אותה,
יצגה את המאפרת שפרסמה אתמול בעיתון,
את המאפרת שנמצאת לי במגנט על המקרר,
ואת המאפרת שמצאתי פרסום שלה במדריך הטלפונים??
(וגם הצבעים ורוד שחור כבר לעוסים אצל מאפרות- למרות שבצבעים זה לא מוחלט כי משחק שונה עם אותם צבעים יכול לתת תוצאות שונות ויחודיות לגמרי)
כיון שהשוק מוצף במאפרות כדאי לנסות סגנון יחודי שימשוך את העין דוקא למאפרת הזו ולא לאחרות,
ובטח מומלץ לא להשתמש בתמונה הכי הכי מוכרת לפרסום איפור.
(מופיעה בכל חינמון עם כיתוב שחור ורקע ורוד, בדרך כלל עם הלוגו של איל מקיאז' או בועז שטיין ועם הכיתוב: "מאפרת מקצועית בטעם עדין בדיוק בשבילך וכו'..." רק הפרטים משתנים ממקומון למקומון לפי המאפרת המקומית... :) )
כך לדעתי בכל אופן...

בהצלחה רבה!!
מקוה שהלקוחה תאהב ותגיד שזה מצוין, ואז כמובן אין צורך להתיחס לכל מה שכתבתי כי הלקוח (כמעט) תמיד צודק, לא :) ?

• הוסף לסימניות
הציפור שלך צודקת לנדא לגמרי, בכל מה שכתבת מילה במילה.
ואכן הלקוחה ראתה אהבה וממש לא רצתה לשנות. לפעמים אני מעדיפה לזרום עם הלקוח ולא להתחיל להסביר הסברים פשוט מהסיבה המובנת שהוא לא יבין ואני יצא פילוסופית מדי.
עדיף כך.

• הוסף לסימניות
הציפור שלי מצייצת:
בהצלחה!!! :) :) :)

• הוסף לסימניות
סליחה שאני שואלת זה עבודה בתשלום או חברה שכנה
הבת דודה של האחיינית...

אם כן, גם אם הלקוחה אוהבת כי אין כאן מה לא לאהוב אני חושבת שזה לא נכון לתת כזו גלויה,
אין בגלויה הזו שום דבר בשביל שהלקוחה הפוטנציאלית תעיף עליה יותר מחצי מבט
ולא תזרוק אותה לפח כדומות לה,
ואם חשוב לך לקוחה מרוצה קרי, לקוחה שהפרסום עבד לה,
לדעתי כדאי לשנות כיוון,
ויש הרבה מה:)

• הוסף לסימניות
תודה על ההערות.
אכן זו גלויה לא נכונה מבחינה שיווקית אני מודעת לבעיות. לא ישבתי על בריף מסודר מכיון שזו לקוחה/חברה. היא ידעה בדיוק מה היא רוצה, לאחר שינויים וחוות דעת שונות הקובץ הנוכחי הוא כנראה ירד לדפוס.
אשמח לשמוע עליו, תודה וחודש טוב!!

קבצים מצורפים

• דוגמא מעודכנת.jpg
    KB 815.5 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אוי, זה לכלות? כי הנוסח "נמאס לך להראות מרוחה כבר לאחר החופה" נראה לאחת שמתחתנת כל יום (ואם לא, אז לא מתאים לכתוב "ועד לתמונות האחרונות")

• הוסף לסימניות
גם לכלה בעיקר לאמהות ולנשים שיוצאות להתאפר לפני כל ארוע.

• הוסף לסימניות
לאחר החופה זה נראה לכלות.... וזה לא כ"כ מתאים.....

• הוסף לסימניות
כדאי לשנות חלוקת השורות האלה:
נמאס לך להיראות מרוחה
כבר לאחר החופה
...
שלא לטעמך
וכלל לא נשאר על עורך

במספר הטלפון מוזר קצת להשתמש בנקודה לריווח בין חלקי המספר, מקובל יותר להשתמש במקף או בקו אלכסון.

ההוספה בטקסט משדרגת מאוד, בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה