כללי גלויה בדיוור ישיר למתחתנים - תכשיטים

• הוסף לסימניות
שלום לכם!
במסגרת מיתוג חדש - זוהי גלויה שתשלח למחותנים בדואר ובקופון מצורף יהיה גם מבצע מתחלף.
לצד ב של הגלויה 3 אפשרויות -

אשמח לחוו"ד המלומדת :)

קבצים מצורפים

• גלויה צד א.jpg
    KB 391.4 · צפיות: 28
  • גלויה צד ב 111.jpg
    KB 360 · צפיות: 22
  • גלויה צד ב 222.jpg
    KB 370.4 · צפיות: 22
  • גלויה צד ב 333.jpg
    1.1 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
א. בעקרון הסגנון והכל נראה מאוד מקצועי.
ב. לא הבנתי את הקטע הרעיוני של "כל הקוים מוליכים.."- אין לזה משמעות כ"כ בעיני וגן די קשה לקרוא את זה בגלל האלכסוניות-יתר. אולי לחשוב על משפט אחר יותר חזק.
ג. וחוץ מכל זה הכי אהבתי את הראשון. הוא הכי מדגיש את העסק שלך ונותן כבוד לשם החנות ולא מסיח את הדעת ממנו ע"י כל התכשיטים האחרים.

• הוסף לסימניות
yiscagi - קשה לקרוא כי זה באמת לא מדי חשוב. זו עבודת טיפוגרפיה בה הטקסט מתפקד כיצירת אמנות ולאו דוקא בשביל קריאה סדירה.

• הוסף לסימניות
הכי מצא חן בעיני השלישי:
כי הוא מעניין.
הוא מביא דוגמאות וממחיש את מהות החנות.
לכן:
התבוננתי בו יותר משנייה.
התעמקתי קצת בכתוב.
בנוסף חסר לי הלוגו מאחורה.

• הוסף לסימניות
מקצועי מאוד.
מצא חן בעיני הראשון.

• הוסף לסימניות
לדעתי השלישי הכי מושך,
ממש יפה!!

• הוסף לסימניות
הראשון הכי נעים לעין.

הצבע הכחול לא כ"כ משדר לי תכשיטים....
לכי על גוון יותר עמוק ודרמטי,
(שחור / בורדו / מעברי בז' / חציל כהה....)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ורדית;974527:
הראשון הכי נעים לעין.

הצבע הכחול לא כ"כ משדר לי תכשיטים....
לכי על גוון יותר עמוק ודרמטי,
(שחור / בורדו / מעברי בז' / חציל כהה....)

בהצלחה!

כנ"ל. וגם- בעיניי השלישי הכי מתאים. הראשון יכול להתאים לכל דבר... השלישי תכשיטי ומעניין.

• הוסף לסימניות
הסלוגן בעל משמעות יפה אבל לא מובנת מיד, זה נשמע יותר כמו קוי תחבורה, ולכן כדאי להחליף למרות שהוא חכם.

ואגב, מה זאת אומרת "פשוט לבחור"? אם יש הרבה מבחר צריך להיות קשה לבחור, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;974661:
ואגב, מה זאת אומרת "פשוט לבחור"? אם יש הרבה מבחר צריך להיות קשה לבחור, לא?

אולי :)
בעקרון כשיש את כל הקווים והסגנונות - מה שאת צריכה זה פשוט לבחור (ולא להמשיך להתרוצץ ולחפש).

• הוסף לסימניות
גם לדעתי השלישי הכי טוב, הוא מראה על מבחר של תכשיטים בדווקא,
"פשוט לבחור" מידי פושט לדעתי, צריך משהוא קצת יותר יוקרתי ומכבד.
"כל הקווים מוליכים"- חיפשתי אם המיקום של החנות הוא מרכזי והתחבורה זמינה..
חוצמזה- עבודה יפהפיה!

• הוסף לסימניות
מקסים!
מצטרפת למה שנאמר על הצבעים, הייתי הולכת על סגול.
לגבי הצד האחורי - הראשון נקי ויפה, אבל יש משהו מושך יותר בדוגמא השלישית.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;974491:
yiscagi - קשה לקרוא כי זה באמת לא מדי חשוב. זו עבודת טיפוגרפיה בה הטקסט מתפקד כיצירת אמנות ולאו דוקא בשביל קריאה סדירה.

נכון שהטקסט הוא גם מוסיף מבחינה עיצובית אבל אם את כבר כותבת אז לפחות שיהיה לזה איזושהיא משמעות.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד.
בכרטיס הקדמי הייתי מקטינה כמה אחזים את הטקסטים - חסר לי קצת חלל בינהם. (בין חלקו התחתון של הבלוק הימני לבין החלק של השם והכתובת. צפוף...)
לגביה הצד האחורי, הראשון מצא חן בעיני יותר מהאחרים. 'כל הקוים מובילים וכו' - אני חושבת שזה קצת מוזיל, קצת 'פושט'

• הוסף לסימניות
בגדול עבודה יפה מאוד.
אהבתי בגב את השלישי אבל הייתי מורידה את הטבעות הם לא יושבות טוב.
ואת המשפט הייתי מחליפה לסגנון של: כל הסיבות-גולדן פרלס.
משהו כזה לדעתי...:)

• הוסף לסימניות
עבודה מעולה לחלוטין. :cool:

לצד א' לא תזיק עוד עבודה על הטיפו'.

• הוסף לסימניות
בצד הראשון נראה לי שעדיף לצמצם את השורות (במלל שמימין) יותר. גם יותר קריא, גם יתן קצת מרווח נשימה לטבעת.
בצד השני לדעתי כדאי לחשוב על סלוגן אחר, ולפי זה לראות את העיצוב.

אה, והכי חשוב שכחתי לכתוב-
עבודה יפה מאוד :)

• הוסף לסימניות
מקסים!
עבודה טובה!
לגבי האחורי, האחרון מצוין!

• הוסף לסימניות
משהו שיהיה בין השלישי לשני
השלישי עמוס מידי בציורי תכשיטים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה