כללי גלויה-כל תגובה תעזור

• הוסף לסימניות
כמה ניתן לדרוש לגרפיקה עבור - גלויה 10*15 ס"מ
דו"צ צבע מלא מזכרת לאירוע

נ.ב דורש העבודה הוא מנהל בית דפוס שע"י עבודה זו בוחן את טיב עבודתי והאם משתלם לו לעבוד איתי גם מבחינה תקציבית.

בד"כ הייתי לוקחת על עבודה כזו 300 ש"ח
אך עכשיו אני צריכה להלך בין "החוטים" כי אם אכן יתאים לו מבחינה תקציבית יעביר אלי את מלאי עבודותיו

תשובותיכם יעזרו מאוד
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אל תזלזלי בעצמך ולא יזלזלו בך אחרים.
תגידי לו את המחיר שלך מבלי להתבייש, ותציגי את זה כמחיר ללקוחות רגילים,
במידה והוא ירצה לעבוד איתך באופן קבוע, אז תתמחרי לו בהנחה מסויימת.

אבל, זהירות, המילים "עבודה קבועה" זה תעלול בעסקים בכדי להרויח מחירים טובים, את צריכה להבין כיצד להבטיח לעצמך כמות ששווה את ההנחה שאת נותנת, כגון תשלום על X עבודות מינימום מראש.

• הוסף לסימניות
אני חושב שכל עבודה שאדם עושה היא המבחן שלו, הוא עושה תרגיל ידוע ולא כדאי להתפתות בהקשר למחיר.

אם הוא רוצה התרשמות תשלחי תיק עבודות. זה לא קשור לעבודה הספציפית.

• הוסף לסימניות
תותים צודק ב100% אילו רצה רק לראות את הרמה, היה יכול להסתפק בתיק עבודות.

• הוסף לסימניות
אני לא מסכימה איתך יוסי. לפעמים לקוח בוחר כמה גרפיקאים, ונותן לכולם להכין כל מיני דברים דומים מתוך הבטחה שמהעבודה הזו תצמחנה עוד עבודות. ככה הוא משיג את הטוב ביותר במחיר זול ביותר, ולפעמים ההבטחה לעוד עבודות לא מתממשת אבל אם רוצים הזדמנות צריך להוריד מחיר כדי לעמוד בתחרות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה