כללי גלוית פרסום לגרפיקאית

• פותח הנושא pm
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הלקוחה רוצה לשלוח בדואר ללקוחותיה את הפרסומת המצורפת
(היא עדיין לא ראתה אותה.)
לפני שאני שאני שולחת אליה אני רוצה לקבל ממכם הערות ועצות להקפיץ ולשדרג את המודעה
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• יפעת קוסמטיקה גלויה 5.jpg
    KB 174.2 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
חמוד ויפה מאד
לענ"ד צריך קצת יותר איזכור של הצבע בצד השמאלי אולי את האותיות ביותר גדול
שימי לב למילה בלי כתמים יש שם נ מיותרת
קצת חסר לי ה"עיקר" הכל יפה אבל מונוטוני אולי כדאי להגדיל משהו משמעותי? לשיקולך.

• הוסף לסימניות
שימי לב לפליטת הפה בכותרת :).

התמונה והסלוגן לא קשורים בעיניי - למה שידת איפור, צחה וברה ככל שתהיה, משדרת לי "להיראות במיטבך"? או "להגשים חלום לעור פנים חלק ויפה"?

בכל מקרה, מבחינת קומפוזיציה לא הייתי הולכת על חלוקה של 50-50 בין התמונה לשטח הטורקיזי. קומפוזיציה כ"כ מאוזנת יוצרת שעמום בעין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;713935:
שימי לב לפליטת הפה בכותרת :).

היא כתבה אבל אחרי זה שהלקוחה עוד לא ראתה...;)

• הוסף לסימניות
הייתי מחליפה צד ימין בשמאל (אלא אם כן זה מתקפל)

• הוסף לסימניות
עכשיו יותר טוב?

....

קבצים מצורפים

• יפעת קוסמטיקה גלויה 7.jpg
    KB 188.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
הרבה הרבה יותר טוב
משוגעת על הגוונים האלה

• הוסף לסימניות
מקסים!
את הכותרת קחי קצת ימינה

• הוסף לסימניות
יותר טוב, בהחלט. הפליפ לתמונה שיפר משמעותית.
עדיין, שיווקית, אני לא בטוחה שזה הויז'ואל הנכון..

ה"להיראות במיטבך הזה" - צריך להחליט, או הוא שם, עם נוכחות (לאו דווקא בגודל. כרגע הוא ממוקם בסביבה עמוסה שמאוד מטשטשת אותו) או שהוא לא שם.

• הוסף לסימניות
בגדול העיצוב מקסים!
איזה לוגו מתוק..

• הוסף לסימניות
יפה.
להראות במיטבך "נחנק" שם למעלה, כדאי להעביר אותו למקום אחר (למטה יותר מימין או משמאל)
לענ"ד, עדיף שלא להשתמש בפונט כתב יד, אלא בפונט שהשתמשת בצד הימני - יותר עם נוכחות ויותר משדר מקצועיות.

• הוסף לסימניות
למה לא את התמונה של הקליניקה שלה באמת? מספיק יפה שם. ויש עוד הרבה דברים טובים שאפשר להדגיש, יחס, טיפול עדין, עבודה מקצועית ומדויקת, שימוש בחמרים טבעיים, אישית, כלקוחה מרוצה שלה הייתי משווקת אותה הרבה יותר חזק מהתוכן שבמודעה הזאת. אבל באמת בקטע של הסגנון והטעם קלעת.

• הוסף לסימניות
הנגיעה בצבע ירוק נחמדה , אבל הצמחיה מדי גבוהה , אולי להשאיר ממנה משהו נמוך ואז ישאר מרחב נקי לכותרת , כמו שנכתב גודל הכתב של המלים להראות במיטבך קטן מדי , הפונט לא משחק כאן טוב

• הוסף לסימניות
עיצוב מהמם! :) אני לדעתי הייתי הולכת על גוון ורוד סגלגל לצורך העניין
אבל גם ככה זה ניראה טוב, ישר כח!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שיש לך בעיה עם ההירכיה בין המסרים
המילים להראות במיטבך
ואלה שבצד ימן למעלה באותו גודל
והעין מתבלבלת היא לא יודעת להחליט איזה מסר חשוב יותר את חייבת להגדיל אחד מהשתיים ולתת לו נוכחות טובה כדי שכולם יבינו שזה המסר העיקרי והחשוב אותו את רוצה להעביר
העיצוב בכללותו משגע!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
בס"ד
מאוד יפה
הייתי מנסה כוון נוסף שקו המעבר בין הטורקיז ללבן יתעגל וייתן רכות בהתאמה לתשדורת הפרסום
הרבה הצלחה וברכת ד'

• הוסף לסימניות
עיצוב מדהים
בדיוק אני מחפשת תמונה בסגנון הזה,
מאיפה היא?

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד אלת הכיוון!
לדעתי הגוונים מצויינים, דווקא בגלל שזה לא ורוד-סגלגל שכבר כ"כ נדוש..

אני גם בעד להגדיל את הכותרת בצד ימין - הכל מידי באותו גודל..
את צריכה שיהיה משפט שהו ה"מלך" בטקסט..

• הוסף לסימניות
מדהים.
אהבתי את הצבעים, הלוגו, הכל רך ונעים ממש מגרה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה