כללי גלופה להטבעה על שדרת ספר

• הוסף לסימניות
שלום
אני צריך לעשות הטבעה על שדרת ספר רוחב השדרה 2 ס"מ
גובה הכיתוב 7 מ"מ
איך אני מגדיר את גודל הקובץ למיצר הגלופה?
תודה

• הוסף לסימניות
גובה שאר הכריכה - הקדימה והאחורה - נניח 24.5 ס"מ, זה הגובה של השדרה גם בקובץ (ככה אני עושה, משאיר את השוליים שלמים ולא סומך על המכון) והרוחב 2 ס"מ
והכיתוב תמרכז אותו בעזרת הסרגלים היכן שהוא צריך להיות.

דרך אגב 2 ס"מ זה לא עגול מדי, אתה בטוח ב100% אחוז שזה עובי השדרה? בדקת מול המכון?

• הוסף לסימניות
יש לי רק הטבעה בשדרה
והשאלה האם אני צריך לעשות קובץ ברוחב השדרה לכל האורך או אני יכול לעשות
רוחב 8 מ"מ לכל האורך?

נכתב ע"י תא חזי;2475280:
גובה שאר הכריכה - הקדימה והאחורה - נניח 24.5 ס"מ, זה הגובה של השדרה גם בקובץ (ככה אני עושה, משאיר את השוליים שלמים ולא סומך על המכון) והרוחב 2 ס"מ
והכיתוב תמרכז אותו בעזרת הסרגלים היכן שהוא צריך להיות.

דרך אגב 2 ס"מ זה לא עגול מדי, אתה בטוח ב100% אחוז שזה עובי השדרה? בדקת מול המכון?

• הוסף לסימניות
זה כריכה ראשונה?
כל קובץ להטבעה, מוכרח להיות בגודל הריאלי של אותו חלק (שדרה-פנים-אחור) כדי למנוע טעויות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה