כללי גלופה

• הוסף לסימניות
זו גלופה ראשונה שלי -
אשמח אם יכוונו אותי כאן לשיפור העיצוב
תודה רבה

קבצים מצורפים

• HBOOK006.jpg
    HBOOK006.jpg
    KB 379 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
העיוות בשם הספר לא טוב

נסה להציץ קצת בגלופות משוקעות וללמוד מהן עוד

• הוסף לסימניות
בד"כ לא עושים שטח כ"כ גדול לשקע, זה לא יוצא טוב בפועל.
מומלץ לעשות יותר משחקים של שקעים והבלטות, ואם כבר משקיעים בגלופת כסף- ניתן לתת לה יותר נוכחות.
מצטרפת לדעה שמעליי, כדאי לראות גלופות להשראה, לדעתי זה מאד יוסיף.

• הוסף לסימניות
יישר כוח למגיבים, עזרתם לי מאד
אני מצרפת שוב, אשמח להערות

קבצים מצורפים

• 3.jpg
    3.jpg
    KB 386.1 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
העטור מעל שם הספר גדול וגס מידי נסו לחפש משהו אחר
שם הספר מעט להעלו כמובן גם בגב
יש 2 חלונות פנימיים בקו כסף, החיצוני - פינותיו למטה עגולות, הפנימי - חדות ומדוע הוא תקוע למעלה והרווח בינו לבין החלון התחתון לא אחיד?
המסגרת המנוקדת סביב פינותיה עגולות, והמסגרת הקטנה ממנה בבלינד פינותיה חדות.
חשוב מאד לשמור על אחידות בעיצוב.
גם לא מומלץ להכניס 2 סוגי פונטים לכריכה.
נסו עוד להתעמק בכריכות טובות וללמוד מהן
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה