שיתוף גלופות חדשות - חוו"ד על הדמייה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יפה מאד. מקוצועי ומרשים במיוחד.

עניות דעתי בקשר לגופנים:
ישנם גופנים שמלווים אותנו לאורך העשור האחרון, ובסיבה מוצדקת. יש בהם משהו מיוחד שלא מתפוגג עם הזמן. (פרנקרהיל לטקסט רץ, ליורנה לכותרות, פונטקסט לספרים, וכו' וכו').
ולעניינינו. הייתי משנה את הגופן של הספר הראשון. שבשונה מבשאר הכרכים שהם עם גופנים חדישים או בלי תאריך תפוגה, הפונט שלו - כמה שהוא יפה - אבד עליו הכלח.

• הוסף לסימניות
יפה מאד. מקוצועי ומרשים במיוחד.

עניות דעתי בקשר לגופנים:
ישנם גופנים שמלווים אותנו לאורך העשור האחרון, ובסיבה מוצדקת. יש בהם משהו מיוחד שלא מתפוגג עם הזמן. (פרנקרהיל לטקסט רץ, ליורנה לכותרות, פונטקסט לספרים, וכו' וכו').
ולעניינינו. הייתי משנה את הגופן של הספר הראשון. שבשונה מבשאר הכרכים שהם עם גופנים חדישים או בלי תאריך תפוגה, הפונט שלו - כמה שהוא יפה - אבד עליו הכלח.
אשקול זאת בחיוב..;)
אך שמת לב?
upload_2019-12-11_12-34-8.png

איזה פונט זה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כן בטח ששמתי לב. בפעם הראשונה שראיתי אותך פה. אותי לא רואים כל כך בפורום.
לא התכוונתי לשם!
התכוונתי לתאריך של פתיחת האשכול. (אגב השם רק לאחרונה החלפתי לגיוון)

אתה צוחק איתי? או שאתה בוחן אותי?
בכל מקרה זה טיפוטקסט (TypoText) של פריד.
נו וכמה שנים הפונט הזה קיים? 5שנים +-?
לא מבין למה אתה חושב שאבד עליו הקלח?
עכ"פ על טעם וריח אני בדעה שהפונט הזה מאוד מאפיין את הספר ולכן עיצבתי את הספר עם הפונט הזה
אבל תודה בכל אופן על ההערה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
על טעם וריח
עם זה אני מסכים ;)
לא מבין למה אתה חושב שאבד עליו הקלח?
(כלח). אני מאד מחבב את הגופן, השתמשתי איתו בכותרות של קונטרס שעיצבתי. אבל...
אני כבר לא מוצא אותו כהיום. גם בספרי מחשבת חסידות.
להיות יחודי זה גם טוב. כך שיהיה לך בהצלחה.

• הוסף לסימניות
@גוון @גיוון - עם יו"ד, בלי יו"ד - מה זה משנה. העיקר שהגוון יפה...
;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה