כללי גלופות לספר

• הוסף לסימניות
מזמן מזמן לא עשיתי את זה...
כריכה לספר וחלוקה לגלופות
אשמח לכל הארה (הערה גם) ותגובה
(ההדמיה לא משהו בכלל, איך עןשים את זה יותר נכון?)

קבצים מצורפים

• הדמיה.png
    KB 811.9 · צפיות: 16
  • שחור.png
    KB 18 · צפיות: 9
  • כסף.png
    KB 231.2 · צפיות: 13
  • בלינד.png
    KB 192 · צפיות: 12
  • 2.png
    KB 446.7 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
יש קצת חוסר סימטריה בקטע של הקימור מתחת למעלת האבות, בין הנקודות לקו.
אני הייתי מנסה לשחק קצת עם השחור שלא יהיה פלטה אחידה, אלא ליצור שילוב בין הכסף לשחור
בקשר לבליינד, הוא לא כ''כ הגיוני, גם השטח הגדול של הריקוע, וגם הפסים הדקיקים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1689190:
יש קצת חוסר סימטריה בקטע של הקימור מתחת למעלת האבות, בין הנקודות לקו.
אני הייתי מנסה לשחק קצת עם השחור שלא יהיה פלטה אחידה, אלא ליצור שילוב בין הכסף לשחור
בקשר לבליינד, הוא לא כ''כ הגיוני, גם השטח הגדול של הריקוע, וגם הפסים הדקיקים

א. את הסמיטריה אכן ראיתי שצריך לתקן
ב. יש לך רעיון ?? אשמח מאוד
ג. הפסים היתה לי ממש התלבטות אבל הלקוח ביקש אבל זה לא סגור (יוצר הגלופות אמר שזה בסדר)
בנוגע לשאר , יכול להיות בעיה עם השטח הגדול?

• הוסף לסימניות
יפהפה.

בנוגע לבלינד היכן שרצית להגביה את המילים עשית מסגרת לבנה (ללא בלינד מסביב) ובפנים מסביב לאות (במדויק) בלינד.
הבעיה שאין בזה מרווח היסט לאותיות.
היה כדאי את המסגרת הלבנה להפוך לבלינד ואת המסגרת השחורה כולל הטקסט ללא בלינד.

• הוסף לסימניות
עיצוב מקסים!
גלופת הבלינד- היא בעייתית, מכיוון שאין לתת שטח גדול של הטבעה,
כדי להבליט את הטקסט מימין, יש לתת לאותיות מסגרת, כמו שעשית בשם הספר, ולא להטביע את כל הכריכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חותם1;1689394:
עיצוב מקסים!
גלופת הבלינד- היא בעייתית, מכיוון שאין לתת שטח גדול של הטבעה,
כדי להבליט את הטקסט מימין, יש לתת לאותיות מסגרת, כמו שעשית בשם הספר, ולא להטביע את כל הכריכה.

או לחילופין לתת לטקסט הימני לשקוע במקום לבלוט.

• הוסף לסימניות
תודה על כל ההערות וההארות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה