כללי גלופות

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• כריכה.jpg
    1.6 MB · צפיות: 36
  • הדמיה-.jpg
    1 MB · צפיות: 30
  • גב.png
    KB 33.4 · צפיות: 28
  • חזית.png
    KB 154.6 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
יפה מאד.
בגלופת הבלינד השחור הוא הלוחץ? אם כן ממש לא ריאלי. אין מצב בעולם לכזה שטח עצום של לחץ

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאד!!
כמה הערות ממבט ראשון, למה שמת 2 סוגי פונטים? הייתי הולכת על אחד כמובן, עם עדיפות לקידוש מתוך השתיים.
ואין סיבה לכל השחור סביב שם בבלינד. תני מסגרות לאוביקטים שם שיתנו את ההבלטה והשאר תבטלי כמובן.
הייתי שוקלת להכין דוגמא נוספת של גב הסר, בו האלמנטים ממשיכים מהחזית, הקוי זהב וכו'. זה מושלם יותר בעין.
כמו"כ, בתוך הדוגמא בשמאל לדעתי שימי קו שחור נוסף עבה יותר תחת הקוים לאורך, הם יקפיצו אותם בלי ספק יותר.
זה בינתים אתעמק אולי שוב.

• הוסף לסימניות
תודה, זה הגלופה הראשונה שאני מנסה להכין בפועל על כן ההערות שלכם מאד עוזרות לי.

• הוסף לסימניות
בשמחה,
את המילים חלק א' חיבת להגדיל זה מיני חיב יותר נוכחות
בגב הספר שימי קו שחור נוסף סביב המילים שות פסקי..

• הוסף לסימניות
אם את רוצה שלחי לי קובץ פתוח אוכל יותר להתמקד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;1832493:
עבודה יפה מאד!!
כמה הערות ממבט ראשון, למה שמת 2 סוגי פונטים? הייתי הולכת על אחד כמובן, עם עדיפות לקידוש מתוך השתיים.

התחלתי באמת עם קידוש, אבל זה פונט סריפי עם שפיצים חדים שלא הסתדר לי שורה תחת שורה אז הלכתי על קינג פוקס, אולי באמת אני אלך על פונט סריפי עדין יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;1832534:
אם את רוצה שלחי לי קובץ פתוח אוכל יותר להתמקד

תודה לך סטארט, אני מעריכה מאד
אני אתקן ואשלח לך קובץ.

• הוסף לסימניות
תנסי שלישי שיכריע בינהם :)

• הוסף לסימניות
העיצוב מאד מאד מאד מיוחד! מושך את העין!

(לגבי הביצוע הטכני קשה להתעמק בשעה כזו....;))

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• גלופה.jpg
    1.5 MB · צפיות: 33
  • חזית.png
    KB 247.1 · צפיות: 45
  • גב.png
    KB 54.2 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
התיקונים מצוינים, הפנמת את הרעיון מעולה!
הלואי על כל מי שמתעסק עם גלופות להפנים כך....

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד

• הוסף לסימניות
מרהיב!
עתיד בטוח בתחום.
מנסיון, כדאי להשיר את הכותרת הראשית פשוטה וללא קו מקיף
במציאות סיכוי רב שהוא יפגום ולא יוסיף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה