כללי גלופות

• הוסף לסימניות
חברים האם יש למישהו רקע ותמונות על כל תהליך יצירת הגלופה וההדמיה
בתודה

• הוסף לסימניות
בבקשה מקווה שזה יעזור לך, תסתכל בעמודים 35 והלאה.

בהצלחה מרובה

קבצים מצורפים

• קובץ עזרה.rar
    3.6 MB · צפיות: 88
  • הוסף לסימניות
ממש תודה

נכתב ע"י מאיר מימון;2161090:
בבקשה מקווה שזה יעזור לך, תסתכל בעמודים 35 והלאה.

בהצלחה מרובה

מאיר אכן עשית סיכום נפלא ומרתק על הגלופות
וגם התיק העבודות שלך מאוד מרשים
עלה והצלח ויישר כוחך

• הוסף לסימניות
בשמחה רבה....

• הוסף לסימניות
מאיר יש לך הסכמה... :)

• הוסף לסימניות
הקפצה לטובת הרבים

• הוסף לסימניות
גם לי עזרת, מאיר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפוד;2172389:
גם לי עזרת, מאיר

שלום עליכם רבינו האפודי....כבר שכחתי מזה לקבל ממך מחמאות....

דרך אגב, אם כבר עזרתי לפחות תצלצל, זה סך הכל בעלות של הקלקה על העכבר:D:D:D

• הוסף לסימניות
הקפצה לזיכוי הרבים

• הוסף לסימניות
אם רק הייתי רואה את הקובץ הזה בגלופה הראשונה שלי :)

• הוסף לסימניות
הקפצה לזיכוי הרבים

......

• הוסף לסימניות
הקפצה

• הוסף לסימניות
לטובת מי שביקש מדריך ליצירת גלופה והדמיה, אני מקפיץ הודעה ישנה שהעליתי בזמנו....מקווה שיתן לכם תועלת.

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה