כללי גלופות

• פותח הנושא start
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
דעתכם?

קבצים מצורפים

• חזית.jpg
    1 MB · צפיות: 17
  • גב.jpg
    KB 725.3 · צפיות: 19
  • הדמיה.jpg
    KB 46.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
יפה במיוחד.
לא בטוח אם הטבעת הכסף ייקלט טוב על האקסנטים במילה Kereme.

• הוסף לסימניות
יפה מאד!

תמיד עיבוד של פרוצס לגלופות נותן תוצאה מרתקת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקי_כפים;693108:
יפה מאד!

תמיד עיבוד של פרוצס לגלופות נותן תוצאה מרתקת.

במציאות זה יצא מעולה! קופמן עשה הטבעות כמו שצריך!

• הוסף לסימניות
פשוט מקסים! את אלופה!

• הוסף לסימניות
מדהים ביופיו
רואים את ההשקעה בכל נקודה

• הוסף לסימניות
אין מילים!!!
מצטרף לכל הנ"ל.

• הוסף לסימניות
יפהפה!! העיצוב, הדיוק...

• הוסף לסימניות
מאוד יפה ומיוחד!

• הוסף לסימניות
לפני הכל - עבודה ברמה!

בכל זאת ריבוי המסגרות מפריע לי. הייתי מנסה לשחרר את הכותרות באנגלית מהמסגרות - הן מושכות את שימת הלב מהיעד המקורי.

נסה אולי משהו טיפ טיפה יותר "מעוצב", למשל כזה:

קבצים מצורפים

• כרם דוד.jpg
    KB 39.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
ענין של טעם, לי וללקוח לא הפריע
בכל אופן זה כבר בחנויות, תודה

• הוסף לסימניות
ההערה של בבלי נכונה.
הכריכה ייחודית ומבוצעת במקצועיות.

• הוסף לסימניות
ללקוח דוקא היה מאד חשוב שהמילים בצרפתית יבלטו יותר מהעברית. זה ספר שכולו בצרפתית בפנים, כך שזה מבחינתו היה רק מעלה, ואני רואה שהוא השיג את המטרה.

• הוסף לסימניות
יפה, מיוחד, מרשים, פשוט אין מילים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה