נכתב ע"י bhj;1465897:למה באזור של הזהב ללא בלינד
הוא מייצא לי בגלופת הבלינד כלבן?
תודה
נכתב ע"י OV graphics;1465911:תני יותר פרטים-
את בונה את זה כשכבות?
נכתב ע"י start;1465964:תסבירי את עצמך ברור יותר או צרפי קובץ
נכתב ע"י bhj;1466012:יש לי איזורים בכריכה שהם שקועים עם זהב עליהם.
בגלופת הבלינד באזור זה יוצא צבע לבן ולא שחור.
למה?
נכתב ע"י רעות;1466061:פוש, אפשר לעשות שקוע על זהב אם רוצים אבל צריך להיות מתוכנן היטב ולא סתם שקיעה
נכתב ע"י פוש;1466102:בשביל האינטלגנציה האישית שלי - מענין אותי לדעת מאוד איך? את יודעת?
נכתב ע"י רעות;1466232:bhj זה נראה כמו בעיה של over print
אני בונה את הקבצים שלי בצורה שונה אז קשה לי לענות על זה...
נכתב ע"י רעות;1466272:אני בונה כל הטבעה בשכבה נפרדת את כל ההטבעות אני בונה בצבע שחור ולבן בלבד.
אח"כ ממקמת באינדזיין כל הטבעה על דף נפרד ומייצאת לפידיאף
נכתב ע"י A.Y.K;1466281:שיטה קשה ישנה ומעייפת!
לגבי השאלה התשובה היא פשוטה כי לא סימנתם את הזהב כאובר פרינט
נכתב ע"י פוש;1466035:לתשומת לבך!!! כמיטב ידיעתי במקום שקוע אין מצב לצבע זהב.
נכתב ע"י A.Y.K;1466281:לגבי השאלה התשובה היא פשוטה כי לא סימנתם את הזהב כאובר פרינט
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים