- הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;1466290:ממש לא נכון
מסמנים אובר פרינט על הזהב ויש זהב בשיקוע![]()
שניה, שניה אני ממש מופתעת!
אז למה תמיד ידעתי כלל ברזל שמסביב לזהב אני משאירה סטרוק דקיק של לפחות 1 PT שמפריד בין הזהב לבלינד???
נכתב ע"י A.Y.K;1466290:ממש לא נכון
מסמנים אובר פרינט על הזהב ויש זהב בשיקוע![]()
נכתב ע"י פוש;1466354:שניה, שניה אני ממש מופתעת!
אז למה תמיד ידעתי כלל ברזל שמסביב לזהב אני משאירה סטרוק דקיק של לפחות 1 PT שמפריד בין הזהב לבלינד???
נכתב ע"י פוש;1466354:שניה, שניה אני ממש מופתעת!
ב'תצוגה' באפשרות הראשונה תבטלי את הוי (ALTּּ+SHIFT+CTRL+Y)בתצוגה במסמך אין לי זהב.(טבוע בשחור)
נכתב ע"י bhj;1466332:תודה! אכן זה פותר את הבעיה,
אבל......
בתצוגה במסמך אין לי זהב.(טבוע בשחור)
אגב,
לגבי השיטה שאמר הראל באמת הכי קל זה לייצא הפרדות,
כי כך זה גם בפקודה אחת וגם הלקוח יכול לקבל תמונת מצב לגבי הכריכה הסופית.
נכתב ע"י A.Y.K;1466684:הכי קשה התכוונתם![]()
כתבתי לך בהודעה 24...מה עם הזהב הנעלם באוברפרינט?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים