כללי גלופת בלינד מבולבלת

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;1466290:
ממש לא נכון:(
מסמנים אובר פרינט על הזהב ויש זהב בשיקוע :p

שניה, שניה אני ממש מופתעת!
אז למה תמיד ידעתי כלל ברזל שמסביב לזהב אני משאירה סטרוק דקיק של לפחות 1 PT שמפריד בין הזהב לבלינד???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוש;1466354:
אז למה תמיד ידעתי כלל ברזל שמסביב לזהב אני משאירה סטרוק דקיק של לפחות 1 PT שמפריד בין הזהב לבלינד???

זה משהו אחר.
זה עבור סטיה אפשרית של הזהב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוש;1466354:

כי כאשר רוצים שמה שבזהב יבלוט צריך לתת פס שוקע מסביב כדי שיתן לחץ ויבליט אותו. ומכיון שאולי תהיה תזוזה בלחיצת המכונה, וגם משום שלזהב יש נטיה מעט להתרחב אנו עושים את המרחק ביניהם

• הוסף לסימניות
בתצוגה במסמך אין לי זהב.(טבוע בשחור)
ב'תצוגה' באפשרות הראשונה תבטלי את הוי (ALTּּ+SHIFT+CTRL+Y)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;1466332:
תודה! אכן זה פותר את הבעיה,
אבל......

בתצוגה במסמך אין לי זהב.(טבוע בשחור)

אגב,
לגבי השיטה שאמר הראל באמת הכי קל זה לייצא הפרדות,
כי כך זה גם בפקודה אחת וגם הלקוח יכול לקבל תמונת מצב לגבי הכריכה הסופית.

הכי קשה התכוונתם:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;1466684:
הכי קשה התכוונתם:rolleyes:

התכוונתי שבשיטה שלי זה הכי קל. (לדעתי)
שבמסמך הכל ביחד אך בצבעי יסוד שונים ובייצוא עושים "ספריישנס".

מה עם הזהב הנעלם באוברפרינט?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה