גלידה מהממת!!! וניל עוגיות - אמיתית!! וכמובן קלה להכנה

ואוו הכנתי עכשיו את הגלידה יצא משהו לא רגיל מרקם כיף
והעוגיות, אני הולכת לאמץ את המתכון של העוגיות
שילוב של מתוק מלוח טעיםםםםםםם
יוצא כמות ממש גדולה

@רוחי בלבוחי לא מאמינה שעוד לא כתבתי לך, אלף תודות!
זו ה-גלידה אצלנו בבית, לא מתלכלכת על שומדבר אחר :)
קלי קלות להכין, וטעיםםםםםםםםםםםם.
השבוע (מקוצר הזמן...) ניסיתי עם מייפל ופקאן גרוס, יצא נחמד אבל פחות מהעוגיות.
הגשתי ליד הפאי תפוחים (עם הרסק) שלך, מעדן אמיתי!

@רוחי בלבוחי לא מאמינה שעוד לא כתבתי לך, אלף תודות!
זו ה-גלידה אצלנו בבית, לא מתלכלכת על שומדבר אחר :)
קלי קלות להכין, וטעיםםםםםםםםםםםם.
השבוע (מקוצר הזמן...) ניסיתי עם מייפל ופקאן גרוס, יצא נחמד אבל פחות מהעוגיות.
הגשתי ליד הפאי תפוחים (עם הרסק) שלך, מעדן אמיתי!
תודה רבה רבה!! מחמם את הלב.

אין לי שוקוציפס, מישהי יודעת לומר לי בכמה משקל של שוקולד להמיר? (מילא זה נמס יש ענין מיוחד בשוקוציפס?)

הכנתי, יצא מוששששלם!!
קלה להכנה!
תודה!

אני רוצה להכין, אבל אני לא אוכלת ביצים חיות
אפשר לוותר על הביצים??
(אולי יש את זה בשרשור אבל לא עברתי על 8 דפים.....)
אז אשמח לתשובה

אני רוצה להכין, אבל אני לא אוכלת ביצים חיות
אפשר לוותר על הביצים??
(אולי יש את זה בשרשור אבל לא עברתי על 8 דפים.....)
אז אשמח לתשובה
זה מוסיף למרקם אבל את יכולה לוותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה