לכאורה אפשר, לא ניסיתי.הי,
יש אפשרות לבשל בסיר? ואולי אחר"כ כשמתקבל גוש במעבד מזון?
או חייבים בתנור?
נניח אין לי תנור (רק נניח.)
המכשיר הזה לכאורה מייתר את הביצים ואפשר עם ריצ' בלבד כי הוא יודע ליצור מרקם קרמי גם עם פחות שומן (חלמונים=שומן)ראיתי עכשיו את המתכון של הגלידה, נראה מפתה במיוחד!
יש לי שאלה.
קיבלתי מתנה מכשיר נינג'ה לגלידות.
האם זה יכול להשביח את הגלידה הזאת? (לפני הוספת העוגיות)
אם יש למישהי נסיון אשמח.
אני הרי צריכה לעשות עם המכשיר משהו...
סליחה על ההקפצההכנת הגלידה ממש קלה ופשוטה.
פעם אחת מכינים ולא יאומן - כשהיא נגמרת רצים להכין אותה שוב.
אז ככה:
החומרים לעוגיות:
שמים בתבנית ח''פ גדולה, ללא ערבוב, ללא לישה ללא כלום פשוט לשים את החומרים לפי הסדר בתבנית, אחד על השני והשני על השלישי.
2 וחצי כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
כוס שוקולד צ'יפס
חצי מרגרינה
1/2 כוס שמן
כוס סוכר חום
כפית קפה
כך בדיוק:
צפה בקובץ המצורף 1003734
מכניסים לתנור מחומם על 180 מעלות.
מידי כמה דקות מנערים את התבנית / הופכים עם כף עד שמתקבל פרורי עוגיות.
(בערך 25 דקות)
צפה בקובץ המצורף 1003741
ממשיכים לערבב עוד
עד שזה נראה כך-
צפה בקובץ המצורף 1003743
לשים בצד שיתקרר היטב.
ונעבור לגלידה
מקציפה 2 ריצ'
להוסיף לזה
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
להנמיך מהירות
להוסיף 6 ביצים שלמות בזו אחר זו.
להגביר מעט מהירות
אחרי שמוכן כמו קרם נעים.
להוסיף את הפרורים
מקבלים גלידה עסיסית וטעימה .
אני מאחסנת את הגלידה בתוך כלי אחסון גדול ויוצרת כדורים על צלחת.
בתאבון רב ובהצלחה.
צפה בקובץ המצורף 1003748
צפה בקובץ המצורף 1003749
ח''פ קרהסליחה על ההקפצה
מדובר בכוס מדידה או ח''פ קרה?
זו גלידה מעולה כבסיס לכל אופציה שהיא - תותים/ נוגט/ קפה מה שתרצי.טעים ברמות!
אני רוצה להכין גלידה לבנה לזלף מעליה רוטב תותים,אפשר להכין את הגלידה בלי הפרורים? יהיה טעים?
חודש + וודאי בכייף.הכנתי . יצא מושלם
כמה זמן אפשר לשמור את זה במקפיא . (שואלת בגלל הביצים החיות שבתוכה)
לא מאד, כי היא רכה ועם מרקם גלידה נמרחת כזו, כמו הגלידות החלביות.אני רוצה להכין למנה אחרונה לארוע.
מתאים להקפיא את הגלידה בתבנית מגנום?
אני ממש ממש שמחה בשבילך.טוב. אז וואו.
טעים ברמות!!!
עשיתי עם כוס מדידה, אז הבנתי שצריך לעשות עם פחות
עשיתי עם כוסמין 80%
יצא טיפה מלוח יותר משחשבתי, אבל טעים עדיין
והגלידה וואווו
מאמצת!
קלה להכנה, טעימה אמאלהה!!!
תבורכי!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים