• פותח הנושא Yael
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בס"ד

שלום לכולם! :D
הנה הוכחה שלא נטשתי (:
איורים ל'אותיות' שוב. הפעם עבור סיפור מסגרת בנושא גלידה.
אגב - האתר שלנו שוב התעדכן ואתם מוזמנים לצפות בשינויים ובתוספות!
http://amoya-studio.com
בקרוב אפרסם אי"ה תהליכי עבודה שלי באיור שם, כל זאת ועוד...

תהנו!

קבצים מצורפים

• icecream1.jpg
    KB 207.8 · צפיות: 17
  • icecream2.jpg
    KB 201.7 · צפיות: 14
  • all-s.jpg
    KB 88 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מדהים כמה קסם יכול להיות בציור אחד!!!

• הוסף לסימניות
פששש.. זה ממש טוב..!

• הוסף לסימניות
מדהים ביותר!!

• הוסף לסימניות
איכותי

• הוסף לסימניות
חמוד ומזמין. סגנון מעניין ולא שבלוני.

• הוסף לסימניות
ציור יפיפה, סגנון צביעה מיוחד מאד!

• הוסף לסימניות
מתוק מדבש, ומגלידת 5 קומות.
כשרון ענק בלי-עין-הרע טפו טפו.

(בקטנטנטנטנטנה: רבגוניות קצת מוגזמת ומבלבלת)

• הוסף לסימניות
וואו, כמה שאני אוהבת את הצביעה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;837932:
מתוק מדבש, ומגלידת 5 קומות.
כשרון ענק בלי-עין-הרע טפו טפו.

(בקטנטנטנטנטנה: רבגוניות קצת מוגזמת ומבלבלת)

תודה על ההערה הקטנטנה (: (וגם על זה שעשית אותה קטנטנה חח) - אני חשבתי על זה גם אבל לאחר שיצרתי את הציור, שהוא ידני... אבל זה לא הפריע לי כל כך וגם אולי זה מתאים כי זה צריך להיות גלידתי (:

• הוסף לסימניות
זה פשוט לא פשוט!
מקסימקסים !
כן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה