תודה על המידע המפורט.גלידלנד, ההכשר טוב לא זוכר איזה (אולי רובין).
יש חנות חדשה באותו אזור ליד משולשים - "גובאני" חנות ברמה גבוהה הכשר "העדה".
ויש גם זיסליק בג' "וקצפת" בשערי העיר.
"גובאני" הכי ברמה!
מאיפה אתם באים?תודה על המידע המפורט.
איך אני יכולה להגיע לגובאני הזה?
יש לכם עוד מידע?
נשמע ממש קורץ.
ואם לא נלך לגלידלנד
האם מישהו יודע מה איך הישיבה שם למעלה?
נקי? נעים?
גובאני נסגרגלידלנד, ההכשר טוב לא זוכר איזה (אולי רובין).
יש חנות חדשה באותו אזור ליד משולשים - "גובאני" חנות ברמה גבוהה הכשר "העדה".
ויש גם זיסליק בג' "וקצפת" בשערי העיר.
"גובאני" הכי ברמה!
וואלה! אתמול הייתי שם ולא שמתי לב שזה עבר בעלות והוחלף שם?!גובאני נסגר
במקום פתחו את קצפת
יש גלידלנד - נחמד
וזיסלק ברמה ג2 גם נחמד
מהקריה ממש ניתן להגיע עם קו 11 (שעושה קצת סיבובים), אבל אם יוצאים טיפה יש גם את 12/13/17.אנחנו מהקריה.
מי יודע מה המספר של קצפת ברמה א'?
ממש במרכז המסחריאיפה הסניף של קצפת ברמה א?
לא הייתי ממליצה לשבת למעלהתודה על המידע המפורט.
איך אני יכולה להגיע לגובאני הזה?
יש לכם עוד מידע?
נשמע ממש קורץ.
ואם לא נלך לגלידלנד
האם מישהו יודע מה איך הישיבה שם למעלה?
נקי? נעים?
כבר כמה חודשיםוואלה! אתמול הייתי שם ולא שמתי לב שזה עבר בעלות והוחלף שם?!
מה בסיפור שלהם?קצפת ברמה א זה הכשר רובין
רק בשערי העיר זה לא
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים