נכתב ע"י hbecker;2433514:אתן לך מתכון לגלידת בסיס מדהימה.
תכיני ותוסיפי לה ממרח לוטוס.
1 מיכל ריצ' גדול
6 ביצים L או 8 M- מופרדות
1 כוס סוכר
מקציפי חלבונים תוך כדי הוספת הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף ממש יציב.
מוסיפים בהקצפה את החלמונים ואת הריצ' [לא מוקצף]. הקצף יעלה ותתקבל גלידה מעודנת בטעם וניל.
עכשיו תוסיפי מה בא לך.
נכתב ע"י פלאפונית;2433534:אחרי שמקציפים הכל מאחדים ואז מוסיפים ממרח לוטוס ?
אפשר לשים גם עוגיות לוטוס ?
תודה העני!
נכתב ע"י hbecker;2433556:כן. אפשר עוגיות לוטוס קצוצים.
אני מכינה גלידת וניל עם עוגיות אוראו שבורים, יוצא מעדן.
אפשר לזלף את זה בכוסיות בשביל מוס?כן. אפשר עוגיות לוטוס קצוצים.
אני מכינה גלידת וניל עם עוגיות אוראו שבורים, יוצא מעדן.
למוס הייתי מוותרת על הביצים.אפשר לזלף את זה בכוסיות בשביל מוס?
תודהQלמוס הייתי מוותרת על הביצים.
אני הייתי שמה יותר מ-3 כפות.תודהQ
וכמה לוטוס לשים לריץ גדול? (אני חשבתי 3 כפות.)
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים