גלידת נוגט

• פותח הנושא 7880
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למשהי יש מתכון לקינוח פרווה- גלידה עם ממרח שוקולד נוגט? פעם אכלתי ואין לי דרך להשיג את המתכון.. אבל גלידה טובה...

• הוסף לסימניות
הופיע במרווה לצמא של סוכות גלידה עם אבקת נוגט (לא ניסיתי)

• הוסף לסימניות
גלידת נוגט

להקציף 2 ריץ קטן
להוסיף כפית קפה מעורבב ברבע כוס מים חמים
להוסיף 2 כפות ליקר ברנדי
ו250 גרם קרם נוגט. אני שמה כמה כפות גדושות של אבקת נוגט- לפי הטעם.
אם את זקוקה לכמות קטנה תחצי את הכמויות יוצא טעים מאד.
אני עושה זאת בכוסיות אישיות כשבתחתית שמה בצק פירורים כהה. אם תרצי אצרף מתכון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר המעלות;1394615:
להקציף 2 ריץ קטן
להוסיף כפית קפה מעורבב ברבע כוס מים חמים
להוסיף 2 כפות ליקר ברנדי
ו250 גרם קרם נוגט. אני שמה כמה כפות גדושות של אבקת נוגט- לפי הטעם.
אם את זקוקה לכמות קטנה תחצי את הכמויות יוצא טעים מאד.
אני עושה זאת בכוסיות אישיות כשבתחתית שמה בצק פירורים כהה. אם תרצי אצרף מתכון

תודה!
משהי גם שתפה אותי באישי בגלידה מעולה שאני מתכוונת להכין... אם היא תכתוב שזה בסדר אני אעתיק את המתכון..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 7880;1394640:
תודה!
משהי גם שתפה אותי באישי בגלידה מעולה שאני מתכוונת להכין... אם היא תכתוב שזה בסדר אני אעתיק את המתכון..

מחכה...!

• הוסף לסימניות
מוס לוטוס

למי שמתאים ההכשר חוג חתם סופר בני ברק
פוררתי עוגיות לוטוס בתחתית הכוסית. הקצפתי ריץ עם חצי צנצנת ממרח לוטוס. יצא מעדן טעם עדין של קרמל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה