כללי גליון תמונות 16 עמודים צבעוני מלא

• הוסף לסימניות
גמרתי גליון, הקבצים שווים למשקל משהו כמו שלוש וחצי ג'יגה (פוטושופ)
עדיין לא למדתי איך סוגרים גליון נורמלי בפוטשופ ומכינים להדפסה...

א. אני סגרתי אותם באפשרות "סגירה אוטמטית של קובץ פ.ד.ף. מרובה עמודים" תוספת חדשה שהוספה ב סי אס 2, האם זה נכון???

נשאר לי עמוד ששכחתי להוסיף, מה אני עושה???

ב. הקובץ עכשיו הוא 345 מ"ב. האם זה נורמלי??? (או שזה פשוט משום שלא סגרתי את הקובץ ולא איחדתי שכבות)...

ג. אם לא סימנתי פסרים (סימני חיתוך), אבל השארתי 0.5 ס"מ בלי סימון, האם זה טוב להדפסה, או שלא (האם החותך צריך לראות את הסימנים, או שזו הגדרה ראשונה)

רחמו עלי , זה דחוף, עם הארץ שכמוני... :(

• הוסף לסימניות
סוגרים גליון נורמלי באינדיזיין ולא בפוטושופ.

אבל אם כבר אתה סוגר בפוטושופ לפי די אף, ודאי שתשטח שכבות, זה יוריד הרבה, הרבה משקל.
ואחרי הכל, זה יהיה כבד, אבל אין צורך להתרגש מהכובד אם יש דרך להעביר את הקובץ לדפוס.

לגבי הסימנים- תשאל את הדפוס עצמו.
לי קרה, שהדפוס ביקש מלכתחילה לשלוח את הקובץ עם גלישה ללא סימני חיתוך.

• הוסף לסימניות
כל הגדלים הללו ממש ממש לא נורמליים.
כשסגרתי את כל העולם כולו, כל עמוד שקל בערך 3-5 מגה. (אבל כמובן לא עבדתי בפוטושופ ודומיו המסורבלים)
1. שיטחת שכבות?
2. ממליץ לסגור דרך הדיסטילר ולא דרך התוכנה עצמה. הדפסה לקובץ וזריקה לדיסטילר.

• הוסף לסימניות
לא לשטח את השכבות הווקטוריות! (טקסטים)
רק את שכבות הרקע והתמונות

• הוסף לסימניות
הייתי מעבירה לאינדיזיין ופותרת את כל הבעיות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה