על כל נשימה ונשימה מודה אני
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
יצא לכם לבדוק מה יוצא יותר זול ?
בפרט אצל בית עם ילדים ...
יש לכם ניסיון ?יש מתקנים מוצלחים שאפשר לשלוף רק א’ א’ הם ודאי הכי חסכוניים
של אחריםיש לכם ניסיון ?
אני עשיתי חשבון עם קמצן כרוני והגעתי למסקנה שהרבה יותר זול למשפחה עם ילדים טישו חתוך (אפילו בלי מתקן),
קחו בחשבון שבגליל משתמשים לפחות עם 4 חתיכות, ואם זה ילדים אז הרבה יותר, בנוסף בגלילים הטישו מתרטב ונקרע יותר מהר, בעיקר אצל ילדות.
יש גם את העניין של נוחות שזה בעיני גם שיקול
בקיצור, הייתי עדין, אבל גם אם זה הפרש של 5 שקל בחודש זה שוווווווה.
לי ידועיצא לכם לבדוק מה יוצא יותר זול ?
כנ"ל עברתי לנייר חתוךלי ידוע
שגלילים כל הזמן נופלים על הרצפה, ומתגלגלים............... או שנרטבים.....
ככה שזה כבר לא זול בכלל.....
ואיפה רוכשים נייר מתאים ?כנ"ל עברתי לנייר חתוך
בגליל, משיכה אחת של הילדים והגליל כולו מרצף את ריצפה
קניתי את הטישו חתוך הרגילואיפה רוכשים נייר מתאים ?
כמה זה יוצא לחבילה ?קניתי את הטישו חתוך הרגיל
איפה רכשת מתקנים ?אני עשיתי חשבון עם קמצן כרוני והגעתי למסקנה שהרבה יותר זול למשפחה עם ילדים טישו חתוך (אפילו בלי מתקן),
קחו בחשבון שבגליל משתמשים לפחות עם 4 חתיכות, ואם זה ילדים אז הרבה יותר, בנוסף בגלילים הטישו מתרטב ונקרע יותר מהר, בעיקר אצל ילדות.
יש גם את העניין של נוחות שזה בעיני גם שיקול
בקיצור, הייתי עדין, אבל גם אם זה הפרש של 5 שקל בחודש זה שוווווווה...
תנסה לדבר עם גבאי ביה"כ שיש לו בביה"כ מתקן כזהאיפה רכשת מתקנים ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים