• הוסף לסימניות
אני צריכה גליל של נייר רקע ריק(שנגמר כל הנייר נשאר רק הקרטון שלו...אני מובנת?)
יש למישו?
בבקשה:eek:

• הוסף לסימניות
אין לי, אבל אני משתמשת עם צינור אינסטלציה.

• הוסף לסימניות
ניתן לקנות בוילנסקי גליל מתכת בגודל המתאים. מחיר מציאה .
הגליל מאינסטלציה מתעקם ומקבל בטן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטו טופ;2028043:
ניתן לקנות בוילנסקי גליל מתכת בגודל המתאים. מחיר מציאה .
הגליל מאינסטלציה מתעקם ומקבל בטן...

מי זה וילנסקי???

• הוסף לסימניות
תחפשי בדפוסים גדולים, יש להם. (אם הם לא זורקים)
אני פעם לקחתי מדפוס.

• הוסף לסימניות
שאלת הדיוט - מה עושים עם הגליל הזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירו;2028133:
שאלת הדיוט - מה עושים עם הגליל הזה?

יצירות:rolleyes: סתם;)
מגלגלים סביבו את הרקע.

• הוסף לסימניות
שירה יש לי במחסן
את מוזמנת!

• הוסף לסימניות
אני גם צריכה.
אם יש למישהיא אני אשמח.
(מירי אני בתור אחרי שירה,אם היא הסתדרה:))

• הוסף לסימניות
ציפי בשמחה
פשוט שירה גרה מרחק 3 דק' ממני
ולשנע את זה ברכב קצת יותר מורכב (אבל אפשרי!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה