מידע שימושי גלים של ריח לא נעים מחדר אמבטיה

• הוסף לסימניות
יש לנו יחידה בחדר שינה עם מקלחון שלא כ’’כ בשימוש ושירותים.
לאחרונה אני מקלחת את התינוק שם אז זה הפך לקצת שימושי...
וכבר תקופה ארוכה שיש גלים של ריח נורא מהחדר סתם פתאום באמצע היום...
יש למשהו מידע מה יכולה להיות הבעיה?
ד”א אם זה משנה למשהו- הדירה חדשה ולא ישנה.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
מה זה קצת שימושי? בעקרון אם לא מזרימים מים במערכת יכול להיות ריח (מים עומדים) אבל זה שאת קצת משתמשת דווקא אמור להועיל ואז אולי זה בעיה אחרת..
תנסי במשך תקופה לפתוח כל יום את הברז של המקלחת (אני משערת שהריח עולה מקופסת הניקוז שלה) ותראי אם את רואה שיפור.

• הוסף לסימניות
מה זה קצת שימושי? בעקרון אם לא מזרימים מים במערכת יכול להיות ריח (מים עומדים) אבל זה שאת קצת משתמשת דווקא אמור להועיל ואז אולי זה בעיה אחרת..
תנסי במשך תקופה לפתוח כל יום את הברז של המקלחת (אני משערת שהריח עולה מקופסת הניקוז שלה) ותראי אם את רואה שיפור.

לכן כתבתי שזה קצת שימושי כי חשבתי על זהשאם אין זרימה של מיםהם עומדים...
הבעיה היא שזה קורה גם אחרי שאני מקלחת את התינוק...

• הוסף לסימניות
יכול להיות שפתח האוורור בגג לא פתוח.

תנסי לשפוך אקונומיקה לפתח הניקוז ולתת לה לעמוד קצת זמן ואז לשפוך הרבה מים.

• הוסף לסימניות
הכי יעיל (מניסיון)- סודה אקוסטית:
שופכים לתור חור הניקוז, בזהירות בזהירות בזהירות- עם כפפות ובלי ילדים מסביב- זה חומר מסוכן, ואח"כ מערים על זה מים רותחים מקומקום. זה תוסס ופותח הכל.
אני גרה בקומת קרקע ועושה את הטיפול הזה, בכל הניקוזים אחת לחודש-חודשיים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה