גלימה לתחפושת

• הוסף לסימניות
אני רוצה לייצר גלימה לתחפושת
אני ידביק כי אין לי ידע בתפירה...
יש למי הנחייות לתת לי
החל מגודל הבד וגיזרתו.....

• הוסף לסימניות
למישהו יש גלימה של דגל ארצות הברית

• הוסף לסימניות
אפשר לעלות צילום של הכתבה אם רוצים

• הוסף לסימניות
המידות:
הרוחב: את לוקחת 3 פעמים רוחב גב של הילד (מקצה כתף ימים לקצה כתף שמאל, כפול שלוש)
האורך: איזה אורך שתרצי, את מודדת מהכתף עד למקום שאת רוצה.

אם הבד שלך מוציא חוטים,
את מוסיפה עוד ס"מ מכל צד ל"תפרים" (ההדבקה..)
ולאורך את מוסיפה חוץ מהתוספות לתפרים עוד 3 ס"מ לקיפול בשביל ליצור חור להשחלת הגומי.
עכשיו את יכולה לקפל מכל צד ולהדביק.
ולמעלה לקפל 4 ס"מ ולהדביק בקצה. שישאר מקום להשחלת החוט או הגומי.

יש לך עוד אפשרות,
לגזור שתי בדים באותו גודל אחד על השני, להדביק אחד לשני בכל הצדדים (להשאיר פתח שתוכלי להפוך).
ואחרי שזה הפוך.
ליצור את הקיפול העליון. ולהשחיל גומי.

אם הבד שלך סטרצ' שלא מוציא חוטים, את יכולה פשוט לגזור ולקפל רק בחלק העליון לגומי.

• הוסף לסימניות
בעיתון בתוך המשפחה של השבוע
היה כתבה של @רותי12 האלופה
איך להכין גלימה בקלות
נסי להשיג את העיתון
אם מישהי יכולה להעלות אודה לה מאוד!!!
אני צריכה להפוך חצאית קלוש לגלימה, אמור להיות פשוט מאוד אבל אני פשוט לא יודעת איך צריכה להראות גלימה...
אולי יש למישהי תמונה ברורה של גלימה? האם נתפס על הידיים? מה האורך הרצוי?
עזרו לי פליז אנחנו ברגע הכמעט אחרון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה