- הוסף לסימניות
אני בנטפרי!כל מי שפה מתלונן על איטיות עם 019 ביממה האחרונה הוא גם עם נטפרי?
יתכן שזה בגלל העומס הרב של הצפיות בשידורים חיים של ל"ג בעומר והוויכוחים בפרוג ביממה האחרונה
אני בנטפרי!כל מי שפה מתלונן על איטיות עם 019 ביממה האחרונה הוא גם עם נטפרי?
גם אנוכי שמתי לב.שמתי לב שיש אתרים שעובדים מהר מאוד ויש כאלו שלא זזים.
יוטיוב למשל עובד מהר מאוד.
אנחנו התקשרנו ועשו (כרגיל) איפוס. אבל זה לא עזר בכלל. בדרך כלל זה כן מועיל ומשפר את הגלישה. אפילו העבירו אותנו אנטנה לטענתם, אבל בכל זאת אותו דבר בדיוק.השאלה היא האם זה כללי או רק בנט פרי
והאם יועיל להתקשר עליהם
גם אני התקשרתי אליהם ואמרו לי שזה נטפרי,אנחנו התקשרנו ועשו (כרגיל) איפוס. אבל זה לא עזר בכלל. בדרך כלל זה כן מועיל ומשפר את הגלישה. אפילו העבירו אותנו אנטנה לטענתם, אבל בכל זאת אותו דבר בדיוק.
לנו לא עזר שיעבירו לאנטה של חברה אחרת. ולא עזר איפוס. שתי הפיתרונות הללו בדרך כלל היו עוזרים במקרים אחרים. לא ביומיים האחרונים.גם אני התקשרתי אליהם ואמרו לי שזה נטפרי,
אמרתי להםם שאני בנטפרי +019 כבר כמה שנים אז זה לא הבעיה.
אמר לי "המיקום שאת גרה בו הוא בעייתי." אבל לא לא עברתי דירה ביומיים האחרונים.
"אז תחליפי את הסטיק שלך"
אמרתי לו שיפסיק לקשקש במח ויעשה משו כדי לפתור את הבעיה.
אז הוא עשה איפוס.
גורנישט. לא עזר כלום.
אמר לי שאם זה לא יעזור שאני אבקש שיעבירו אותי לפלאפון,
מה זה אומר? זה לעבור אנטנה?
ביקשתי שיעביר אותי עכשיו כי סביר להניח שזה לא יעבוד...
לא הסכים. אמר שאי אפשר כי הוא עשה עכשיו פעולות.
זה פשוט הזיה. 10 דקות לקח לי אתמול להיכנס לג'ימייל!!
אז כניראה יש להם תקלה והם לא רוצים לספר לנו...לנו לא עזר שיעבירו לאנטה של חברה אחרת. ולא עזר איפוס. שתי הפיתרונות הללו בדרך כלל היו עוזרים במקרים אחרים. לא ביומיים האחרונים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים