תקשורת גלישה איטית מאוד 019

• הוסף לסימניות
היתה לי שיחה קשה איתם. הם טענו בהתחלה את כל הבילבולים שלהם. ודיברו על החלפת סים. אמרתי להם שזו בעיה כללית וצירפתי להם את הקישר לאשכול הנוכחי. ואמרתי להם שתהיה פנייה למשרד התקשורת ואם ידוע להם על בעיה והם מסתירים זה חמור שבעתיים. פתאום הם לא סיננו אותי. אלא הלכו לעשות בדיקה מעמיקה שגילית... שיש להם בעיות באנטנות של פקטנר באיזורינו. שאמרתי להם שעשו לי כבר העברת אנטנה הם אמרו כן..כנראה בגלל המעברים יש עומס על האנטות של החברה האחרת. נתתי להם הזדמנות להעביר אותי שוב אנטנה ובפועל המצב יותר גרוע נהיה. משהו לא הגיוני. בכל הארץ יש את הבעיה...

• הוסף לסימניות
היתה לי שיחה קשה איתם. הם טענו בהתחלה את כל הבילבולים שלהם. ודיברו על החלפת סים. אמרתי להם שזו בעיה כללית וצירפתי להם את הקישר לאשכול הנוכחי. ואמרתי להם שתהיה פנייה למשרד התקשורת ואם ידוע להם על בעיה והם מסתירים זה חמור שבעתיים. פתאום הם לא סיננו אותי. אלא הלכו לעשות בדיקה מעמיקה שגילית... שיש להם בעיות באנטנות של פקטנר באיזורינו. שאמרתי להם שעשו לי כבר העברת אנטנה הם אמרו כן..כנראה בגלל המעברים יש עומס על האנטות של החברה האחרת. נתתי להם הזדמנות להעביר אותי שוב אנטנה ובפועל המצב יותר גרוע נהיה. משהו לא הגיוני. בכל הארץ יש את הבעיה...
אתה מדבר על אינטרנט סלולרי
למה בדיוק באותו זמן יש להם תקלה גם באינטרנט הקווי ?
משהו מוזר.
בכל אופן אני קצת התייאשתי מהעניין.

אבל מעניין אותי,
בזק עובדים עם נטפרי ?

• הוסף לסימניות
סלולרי דיברתי. כן
למסקנה הם טוענים שאין מה לעשות. ופרטנר עובדים על התקלה באיזורינו. ולבנתיים הוא שם אותי בפלאפון. אבל כמו שאמרתי, זה מרגיש לי כרגע יותר גרוע. ומוזר שזה בכל הארץ.... הם טוענים לבעיה שידועה להם באיזור שלי. מעניין הם לכולכם יגידו שיש בעיה באיזור שלו. ונגלה שפשוט יש בעיה גלובלית להם

• הוסף לסימניות
התקדמתי איתו עוד שלב. ששאלתי ספציפית על למה יש בכל הארץ ולא רק אצלי. הוא הודה שיש בכמה מוקדים. אז לא הבנתי למה בתחילת השיחה הוא שואל: תגיד אה גר במקום פלוני? אה כן. יש שם בעיה.
שקר מוחלט. להקטין את הבעיה כאילו היא אצלינו וזה ידוע וחולף. בפועל זו בעיה ארצית.

• הוסף לסימניות
סלולרי דיברתי. כן
למסקנה הם טוענים שאין מה לעשות. ופרטנר עובדים על התקלה באיזורינו. ולבנתיים הוא שם אותי בפלאפון. אבל כמו שאמרתי, זה מרגיש לי כרגע יותר גרוע. ומוזר שזה בכל הארץ.... הם טוענים לבעיה שידועה להם באיזור שלי. מעניין הם לכולכם יגידו שיש בעיה באיזור שלו. ונגלה שפשוט יש בעיה גלובלית להם
אני מתכתבת איתם בצ'אט
אמרתי להם שאני יודעת שגם בצפון יש בעיה...
אבל איפה בצפון? אפשר קצת יותר ממוקד- טבריה? גליל?

• הוסף לסימניות
קריות.
תקשיבו. הוא משקר לאורך כל השיחה. ואני מצליח להכניס אותו לפניקה. תעשו זאת גם.
בטלפון דיברתי עם נציג שהאנטנות שלו בעצמו היו מכובות,
אמרתי לו שאני לא מצליחה לתקשר איתו אז אתקשר שוב לדבר עם מישו אחר.

• הוסף לסימניות
תכריחו אותם להודות בבעיה ארצית. ככל שזה יוצף ויתגלו בקלונם לא תהיה ברירה ום יצטרכו להודו ולתקן את הבעיה מהר

• הוסף לסימניות
הוא התחיל איתי בהחלפת סימים וכו'. אחר כך בבעיה באנטנות באיזור הצפון. ובסוף כלל ארצי. אז למה אין הודעה לציבור? "אדוני אני מתמקד באיזור שלך" - זאת התשובה

• הוסף לסימניות
טוב, הם מעבירים אותי גם לפלאפון...מקווה שלא אתחרט על זה כי במוצ"ש אני צריכה את המחשב.
ועכשיו אין לי כ"כ זמן לטסטים, כי בכל זאת יום שישי.

ותקחו מהם מספרי פניה. זה חשוב.

• הוסף לסימניות
הוא התחיל איתי בהחלפת סימים וכו'. אחר כך בבעיה באנטנות באיזור הצפון. ובסוף כלל ארצי. אז למה אין הודעה לציבור? "אדוני אני מתמקד באיזור שלך" - זאת התשובה
אז הם מודים שיש בעיה ארצית?

• הוסף לסימניות
אני מנסה להרכיח אותם להגיד מה התקלה באנטנה באיזורי? נפילת עץ? תלונות דיירים והורדת האנטנה באופן יזום?
זה חשוב. כי שהם מתחבאים מאחורי "יש בעיה" ו"אין צפי לסיום" זה חמור.
אולי פשוט בא הם לפגוע במשתמשי נטפרי ולהסיר כמה אנטנות מאיתנו לטובת הציבור הכללי. אולי סיבות אחרות שהורידו אנטנה.
אני שואל אותו כמה פעמים "האם יש צוותים בשטח" והוא כמו תוכי "אין צפי"

• הוסף לסימניות
תודה על האשכול לפחות צרת רבים חצי נחמה אני הייתי במירון עכשיו אני בירושלים וזה גרוע, לפחות אני יודע שזה לא בעיה שלי לפי התגובות באשכול נראה שהם מצפצפים עלינו אם לא נתארגן כולנו יחד עם כח הקניה שלנו לא נראה שיזוז משהו מציע שנערוך רשימה של צרכנים שסובלים ונפנה במרוכז אפשר רק מס' הטלפון שרשום אצלם בלי להזדהות

• הוסף לסימניות
תודה על האשכול לפחות צרת רבים חצי נחמה אני הייתי במירון עכשיו אני בירושלים וזה גרוע, לפחות אני יודע שזה לא בעיה שלי לפי התגובות באשכול נראה שהם מצפצפים עלינו אם לא נתארגן כולנו יחד עם כח הקניה שלנו לא נראה שיזוז משהו מציע שנערוך רשימה של צרכנים שסובלים ונפנה במרוכז אפשר רק מס' הטלפון שרשום אצלם בלי להזדהות
צודק. ולכן תאיימו שפתחתם פנייה למשרד התקשורת. דבר שבאמת תעשו תוך כדי או בימים הקרובים. ותקליטו את השיחות איתם או הצאטים

• הוסף לסימניות
צודק. ולכן תאיימו שפתחתם פנייה למשרד התקשורת. דבר שבאמת תעשו תוך כדי או בימים הקרובים. ותקליטו את השיחות איתם או הצאטים
הנציג לא מוכן לתת לי מספר פניה,
הצאט לא מתועד להם עם מיספור???

• הוסף לסימניות
אולי אפשר להעביר את כל התלונות שלנו לנט פרי אף שזה כנראה לא הבעיה שלהם אבל אם הם כגוף ענק שהלקוחות שלהם נפגעים יפנה עליהם יהיה לזה השפעה עצומה
הרי כשהם מתנערים מאחריות הם בעצם מאשימים את נט פרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה