כללי גלישה וסימני חיתוך בספר באינדיזיין

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כאשר אני מעמדת ספר בצורת כפולות, הכולל הרבה תמונות, רקעים וכד',
ואני צריכה לייצא אותו כעמודים נפרדים,
אני רוצה שיהיה גלישה בצורה מסוימת:
לעמודים השמאליים גלישה רק מלמעלה, למטה ומשמאל
ולימניים: למעלה, למטה וימין.
איך והיכן והאם אני מגדירה את זה?

• הוסף לסימניות
אבל למה? בתי דפוס בדרך כלל רוצים גלישה שווה מכל הכיוונים, הגם שאת בעצם צודקת שהאמצע מתחבר עם עמוד אחר, אבל יש כפילות מסוימת בשביל הכריכה.

• הוסף לסימניות
זו השאלה שלי,
האם צריך לעשות כך ואם אכן שוליים פנימיים 0 - איפה להגדיר? בייצוא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;490656:
אבל למה? בתי דפוס בדרך כלל רוצים גלישה שווה מכל הכיוונים, הגם שאת בעצם צודקת שהאמצע מתחבר עם עמוד אחר, אבל יש כפילות מסוימת בשביל הכריכה.

זה לא כפילות כלל ועיקר כי הספריידים שלך: 2-3, 4-5 זה לא הספריידים של הדפוס-
זוגי מההתחלה עם זוגי מהסוף..

מקווה שהובנתי..:rolleyes:

• הוסף לסימניות
?

אז מה סוכם?
מה עושים?
אני צריכה תשובה דחוף בבקשה!
איפה להגדיר גלישה, איך ומתי?
אין לי ענין שתהיה גלישה בצד הפנימי של העמודים,
ובכלל,
כאשר אני מייצאת את הקובץ- האם לייצא כבודדים 1 2 3 וכו'?
או שבית הדפוס צריך שאסדר את זה איכשהו לפי הסדר הנכון?

תודה לכולם

• הוסף לסימניות
בית דפוס צריך את הקובץ בעמדודים בודדים, עם גלישה שווה מכל הכיוונים (בדרך כלל 5 מ"מ), והם כבר יסדרו את זה ללוחות.

• הוסף לסימניות
עקרונית אפשר גם לסגור הכל ל-pdf אחד, ולשלוח כך, ובדפוס הם מסדרים לבד את העמודים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה