דרוש מידע גלישה סקי לכמה חברות

• הוסף לסימניות
עכשיו בעונת הקיץ אין בחרמון

אני הייתי לפני כמה שנים טובות בסקי בגלבוע - זה אתר סקי מלאכותי
אין לי מושג עם הוא קיים עדין.

• הוסף לסימניות
עכשיו בעונת הקיץ אין בחרמון

אני הייתי לפני כמה שנים טובות בסקי בגלבוע - זה אתר סקי מלאכותי
אין לי מושג עם הוא קיים עדין.
אני מתכוונת לסקי מים שהבנתי שיש גם לעשות בחוף כמו שיש בננות שייט וכאלה

• הוסף לסימניות
אני מתכוונת לסקי מים
שסירה מהירה מושכת עם כבל?
זה דורש הדרכה מוקדמת וגם צריך לדעת טוב לשחות
שהבנתי שיש גם לעשות בחוף כמו שיש בננות שייט וכאלה
יש אבל בעיקר בכינרת ובמפרץ אילת
במקום שיש גלים כמו בים התיכון א"א לעשות את זה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הגענו שם בעבר כמה חברות גם בשביל לעשות סקי ולדעתי המקום פרוץ למהדרין ולא מתאים בהגזמה
בקושי והסכימו לסדר לנו שם מדריכה ולא מדריך גבר בקיצור לא מקום שהיינו חוזרות לשם שוב

• הוסף לסימניות
הגענו שם בעבר כמה חברות גם בשביל לעשות סקי ולדעתי המקום פרוץ למהדרין ולא מתאים בהגזמה
בקושי והסכימו לסדר לנו שם מדריכה ולא מדריך גבר בקיצור לא מקום שהיינו חוזרות לשם שוב
באיזה שעות הייתם ? יכול להיות שעל הבוקר יותר ריק שם ?
ואם מישהי יודעת להמליץ על סקי אחר שהוא כן יותר מתאים לנשים חרדיות ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אני ועוד 2 חברים רוצים לעשות סקי ושמענו על בולגריה יש שם את בנסקו ואת בורובוץ מישהו היה ויודע מה עדיף? גם מבחינת כשרות, תפילות וגם מבחינת האתר סקי עצמו? אחד מהחברים בכלל רוצה לפולין למקום שנקרא זקופנה שאני בכלל לא שמעתי עליו אבל היתרון שם שזה ליד קרקוב ואפשר ללכת להתפלל שם ולהסתדר עם הכשרות..אבל זה יותר יקר כמובן..אשמח לתשובות מניסיון בלבד

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה