גלי בת 7 חדשים

• הוסף לסימניות
זוכרים אותה? https://www.prog.co.il/threads/גלי.308025/

גדלה הנסיכה והשמינה והדודה רווה נחת...:)
תודה לד'.
גלי-פרחים-3.gif
גלי-פרחים-1.gif
גלי-פרחים-4.gif
גלי-פרחים-2.gif
גלי-פרחים-7.gif
גלי-8.gif

• הוסף לסימניות
וואיי איך שהיא גדלה :)
איזה בונבונים יש לה:D:p
מותק!!

אהבתי את התפיסות ואת הצבעים.
פשוט מקסים!

• הוסף לסימניות
להתעלף פשוט!!!
אהבתי כ"כ.
תעיפי את שתי האחרונות. מפריע לי לרצף:)

תודה.. מסמיקה לי להנאתי.
ואת לא יודעת שבלי תקריב אחד לפחות אני לא רגועה?

• הוסף לסימניות
סט מתוק במיוחד!!

לפני 20 שנה + היו הולכים פוסטרים כאלו לקניה
קנו חתיכת דף מודפס עם התמונה
ו2 חתיכות שחורות שתופסים למעלה ולמטה
(היתה חנות משחקים ענקית איפה שהיום אחים חדד)

קיצור יעל עשית לי נוסטליה..

• הוסף לסימניות
סט מתוק במיוחד!!

לפני 20 שנה + היו הולכים פוסטרים כאלו לקניה
קנו חתיכת דף מודפס עם התמונה
ו2 חתיכות שחורות שתופסים למעלה ולמטה
(היתה חנות משחקים ענקית איפה שהיום אחים חדד)

קיצור יעל עשית לי נוסטליה..
וואו רותי נכון! הפוסטרים! היו משחילים על המקל השחור הזה . זה היה פסגת היופי בעיני...
באמת נוסטלגיה..
לי היה תלוי בחדר ילדה שחרחורת עם מל תלתלים ודמעה על הלחי . היתי חולה על הפוסטר ההוא.

• הוסף לסימניות
אן גדס החרדית!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה