עזרה גלקסי יאנג 2 כשר מחודש!

• הוסף לסימניות
למישהו יש מידע איפה אפשר להשיג בזול
ואם הוא בכלל מומלץ?
תודה

• הוסף לסימניות
לא יודע להשיג
אבל הגלקסי מומלצים

• הוסף לסימניות
מבחינת שכל יומיים יוצא טלפון חדש כשר לשוק
ואף אחד מהם לא מגיע לרמה של סמסונג
אם את אוהבת טאצ' ומסתדרת עם זה
מומלץ מכל הבחינות
שמע, בטריה, פונקציות, קל לתיפעול, מבין מה את רוצה ממנו, וכו וכו וכו

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת איפה קונים ,
אני קניתי לפני שנה וחצי וזה מצויין, צריכים רק לשים לב לבטרייה שזה יהיה בטריה טובה, כי בהתחלה הייתי צריכה כל הזמן להטעין את הפלאפון חזרתי למוכר הוא הביא לי בטרייה אחרת וזה עובד מצויין, צריכה להטעין פעם ביום/מים,

• הוסף לסימניות
למישהו יש מידע איפה אפשר להשיג בזול
ואם הוא בכלל מומלץ?
תודה
אני שמעתי ממוכר שיאנג 2 יותר רגיש מיאנג1,
יאנג1 יותר עמיד בנפילות וזעזועים.

לגבי מחודש לא התנסיתי.

ואגב, יש יאנג 2 כשר?
אני יודעת שיש רק תומך.

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בין 1 ל2?
אני שמעתי ממוכר שיאנג 2 יותר רגיש מיאנג1,
יאנג1 יותר עמיד בנפילות וזעזועים.

לגבי מחודש לא התנסיתי.

ואגב, יש יאנג 2 כשר?
אני יודעת שיש רק תומך.

• הוסף לסימניות
קישור ליאנג 1 מחו"ל יש למישהו?
אני מחפש כמובן מישהו שהתנסה וקיבל סחורה טובה.

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בין 1 ל2?
זה שני מכשירים שונים.
יאנג2 קצת יותר גדול.
לא יודעת מה ההבדל במפרט,
רק יודעת שיאנג 2 יכול לתמוך ב2 סימים,
אולי גם יאנג 1? אני לא יודעת.

יאנג2 יכולים לקנות מחודש ב350 -400 בערך.
יאנג1 מחודש עולה קצת יותר ואיכותי יותר.
ככה בחנות אחת שביררתי.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איפה אפשר להשיג במחיר 350בערך?

• הוסף לסימניות
ניראלי שתיהם מחודשים
רק יש 2 גרסאות
לא יודעת מה ההבדל בינהם
הבנתי שבגרסה 2 יש יותר שירים וכו'

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת איפה קונים ,
אני קניתי לפני שנה וחצי וזה מצויין, צריכים רק לשים לב לבטרייה שזה יהיה בטריה טובה, כי בהתחלה הייתי צריכה כל הזמן להטעין את הפלאפון חזרתי למוכר הוא הביא לי בטרייה אחרת וזה עובד מצויין, צריכה להטעין פעם ביום/מים,
איפה קנית?
היתה לי אותה בעיה עם הבטריה, במכשיר שהיה אמור להיות חדש (מי יודע אם לא רימו אותנו...)
גם לאחר שהחליפו בטריה, נשאר עם בעית הטעינה האין סופית.

אשמח לשמוע על חנות אמינה להגיע אליה עם המכשיר.

• הוסף לסימניות
בגרסה החדשה יש גם הקלטה לוח שנה לוחות זמנים וכזה ובגרסה הישנה לא
לי היה יאנג מזעזע להטעין ארבע פעמים ביום וגם זה לא מספיק הוא פשוט היה מחובר למטען כל הזמן
ולפני שנה בערך קנו לי בחנות אחרת מחודש אם בטריה לא מקורית של איזה חברה גרמנית ומאז אני מרוצה עד הגג מטעין פעם ביומיים שלוש הוא נופל לי מאה פעם ביום ולא קורה לו כלום אם זה מענין אז אני יברר מאיפה זה(קנו לי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה