כללי גלריה שיתופית

• הוסף לסימניות
ישנו במוחי רעיון שהתבשל זמן מה..

חשבתי על כך שיש פה ב"ה ציבור גדול של גרפיקאים/יות ומטבע הדברים כל אחד מחזיק אצלו אוסף די גדול של אלמנטים ותמונות שונות (חינמיים כמובן).

הרעיו שלי הוא ליצור גלריה שיתופית שמתבססת על נתינה וקבלה שווה. ז"א למשל, מי שיעלה תמונה/אלמנט, יקבל לחשבונו X קרדיט. מי שאלמנט/תמונה שלו "נרכשו" ע"י חבר פורום, יקבל X קרדיטים נוסף. ועם אותם קרדיטים יוכל הוא ל"לרכוש" אלמנטים/תמונות של חברים אחרים.
כך ניצור מאגר שיתופי שיגרום למקבלים גם לתת ע"מ שיוכלו לקבל מה שיתרום להגדלת המאגר ולפיתוחו.

מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
דעתי שאלא אם כן התמונות צולמו או נוצרו ע"י המשתתפים עצמם, יש בעיה רצינית של זכויות יוצרים וזכויות שימוש.
גם תמונה שנקנתה על ידי בכסף מלא באייסטוק, לא מיועדת לשימוש רב פעמי ע"י כל משתמשי פרוג.

• הוסף לסימניות
היה פה פעם פרוייקט ענק של תמונות שיתופיות
(צילומים ע"י חברי הפורום בלבד)
כל מי שצילם קיבל זכות שימוש בצילומים של כולם

רק שהפרוייקט הזה גווע בשלב כלשהו
ולמרות הרצון הטוב הוא מעולם לא ממש יצא לפועל
כולמר, אחרי שלב הצילומים,
כשהמשתתפים היו אמורים לקבל אישור שימוש/דיסק עם תמונות - זה לא קרה
כנראה בגלל חוסר זמן של המארגנת

אם תפנו לחיים אני משערת שהוא ישמח לנסות להחיות את הפרוייקט הזה
בהנחה שמישהו מתנדב להשקיע בזה זמן

• הוסף לסימניות
כנראה לא ירדתם לסוף דעתי.

אני ממש לא מתכוון שיעלו למאגר תמונות שנקנו מאייסטוק דומיו, כי זה אסור!

אני מדבר על הרבה מאוד חומרים, לאו דווקא תמונות שיש לכולנו, אלו חומרים שמצטברים עם הזמן והיו טובים לזמנם וכרגע סתם יושבים במחשב ומחכים ל"רגע" הבא שלהם. כמובן שאני מדבר אך ורק על חומרים חינמיים שהורדו ממקורות חינמיים, יצירות שלנו בעצמנו וכדו'.

ע"מ שפרוייקט זה לא יגווע כמו הפרוייקט הקודם הרעיון שלי היה שכדי שתוכל לקחת משהו מהמאגר תצטרך קודם לתרום לו משהו משלך! כך מצד אחד נשמור על הגינות והדדיות וגם נגרום לו לגדול ולגדול.

חיזרו להודעתי הראשונה וקיראו שוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה