דיון גלריית הסגנונות שבבינה

• הוסף לסימניות
באשכול זה כל אחד מוזמן להוסיף סגנונות אמנות ויצירה לבינה, ככל הידוע לו, מהקלאסי והריאליסטי, דרך מופשט, סוריאליסטי ועד סגנונות קריקטוריים ומשעשעים. לכל אחד מהסגנונות, יש תתי סגנונות, יחד נבנה רשימה רחבה ומגוונת שתשמש השראה לכולם.

בעזרת האשכול הזה אני מקווה, נוכל לחדד קצת את המבט שלנו עת סגנונות דומות, והיה יותר קל להעשיר את הידע וללמוד את היתרונות והעומק של כל סגנון וסגנון.

בעדיפות לצרף סגנון שהתנסיתם בפועל !!
נשמח שאשכול זה. יאלה קצת את האתגרי אומנות שנשכחו...

• הוסף לסימניות
דרך אגב
לא ידעתי שיש כ"כ הרבה סגנונות.
טוב אני יוצרת בסורה...
יש עוד המווווווון סגנונות ותתי סגנונות. הציבור מוזמן לשתף עוד ועוד,
יש חברים שכמהים ללמוד ולהעשיר את הידע הבסיסי, בו נפרגן להם, ואני מניח שכולם יחכימו.

• הוסף לסימניות
בסגנון צבעי מים רכים קווים מטושטשים

ChatGPT Image Sep 4, 2025, 03_37_00 PM.png

• הוסף לסימניות
אני רואה שאתה יוצר את אותה תמונה רק משנה סגנון
נכון?
אם כך אולי כדאי להעלות לפה את הפורמט של התמונה ואז אם עוד ניק ירצה להעלות לפה סגנונות זה לא יהרוס את הרצף
הייתי מובנת?

• הוסף לסימניות
באשכול זה עולות יצירות שלי שכולם אומנות .

• הוסף לסימניות
אני רואה שאתה יוצר את אותה תמונה רק משנה סגנון
נכון?
אם כך אולי כדאי להעלות לפה את הפורמט של התמונה ואז אם עוד ניק ירצה להעלות לפה סגנונות זה לא יהרוס את הרצף
הייתי מובנת?
בשמחה רבה, מה גם שלא אני יצרתי את הפרומפט הזה

ציור/תמונה..... (מכניסים את הסגנון) נוף חם ומסביר פנים עם הר סלעי ושורף שלג ושמש צהובה גדולה, מוצקה, הנורדת באופק. בקדמה נמצא עץ אדר אדום יחיד עם שיחים ודשא מיובש. יש זרם קטן הרץ דרך מרכז הציור, ולוחות הצבעים הם באדום חם, סגול, תפוזים וצהובים.

חברה, האשכול והציבור גם יחד מחכים לכרישי הAI של פרוג שישתתפו וישתפו....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה