נספח לאתגר גל חום • נספח לאתגר 46

• הוסף לסימניות
פרופומט:
Microsoft Designer
תיצור לי קריקטורה של ארטיק עם כובע שמש, וכפכפי אצבע עם משקפי שמש. יושבים על כסאות נוח על חוף הים. מזיעים מאד ומרוב חום הם מתחילים לימס. ריאליסטי

Designer (3) (1).jpeg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סליחה שאני מעירה, אבל יש משהו לא הוגן בהחלפת התמונה אחרי ההעלאה..
אני אישית הצבעתי לפני החלפת התמונה. והייתי מצביעה גם לתמונה המדהימה הזו.
אבל יש ניקים שאולי לא היו מצביעים לשתיהן, אז..
@מנהל ai

• הוסף לסימניות
צודק. נמתין להחלטת מנהל,

• הוסף לסימניות
אכן, לדעתי להגביל את אופציית העריכה לדקות ספורות (טעות כתיב, תמונה שלא עולה היטב וכדו'), ולהאריך את זמן מחיקת התגובה, כך מי שירצה להחליף תמונה, יאלץ למחוק את הקודמת ולא להשתמש במיקום ובניקוד של יצירה אחרת.

• הוסף לסימניות
אכן, לדעתי להגביל את אופציית העריכה לדקות ספורות (טעות כתיב, תמונה שלא עולה היטב וכדו'), ולהאריך את זמן מחיקת התגובה, כך מי שירצה להחליף תמונה, יאלץ למחוק את הקודמת ולא להשתמש במיקום ובניקוד של יצירה אחרת.
הוגבלה זמן עריכת התגובות ל-5 דקות בלבד.

לצערי גם זמן מחיקת התגובות יהיה מוגבל ל 5 דקות,
ע"כ מי שרוצה למחוק שידווח על הודעתו ויבקש מחיקה.

• הוסף לסימניות
אז מה למעשה עם מה שכבר שונה ב-2 בלילה אחרי עשרות הצבעות?

• הוסף לסימניות
נורא שעדיין חסום בנטפרי!!
נראה שיש סיבה....
אני באתרוג בחסימה מאוד גבוהה ולפעמים יוצאות לי תמונות :sne:
או מצד שני תמונות שאין סיבה שישארו לא פתוחות וחסומות....
וזה מאוד מעצבן!!!!
אבל אין מה לעשות🤷🏼‍♀️

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם כבר עולה הנושא הזה
לי יותר מפריע שמוחקים תמונות שכבר קבלו הצבעות רבות מכל מיני סיבות של אי התאמה לאתגר וכאלה... וזה ממש מתסכל להעלות אחר כך תמונה תקינה שמתחילה מ-0 הצבעות. הייתי מצפה שתהיה אפשרות להחליף לתמונה תקינה אם יש רק בעיה טכנית בתמונה ולשמור את כמות ההצבעות שכבר נתקבלו. כדי שתהיה תחרות הוגנת.

• הוסף לסימניות
אם כבר עולה הנושא הזה
לי יותר מפריע שמוחקים תמונות שכבר קבלו הצבעות רבות מכל מיני סיבות של אי התאמה לאתגר וכאלה... וזה ממש מתסכל להעלות אחר כך תמונה תקינה שמתחילה מ-0 הצבעות. הייתי מצפה שתהיה אפשרות להחליף לתמונה תקינה אם יש רק בעיה טכנית בתמונה ולשמור את כמות ההצבעות שכבר נתקבלו. כדי שתהיה תחרות הוגנת.
מסכימה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה