ג'ל לכביסה, כיצד?

• הוסף לסימניות
רכשתי לראשונה ג'ל כביסה.
אשמח לשמוע טיפים לגבי זה,
שמים את הז'ל בתא של האבקת כביסה? על הכביסה ישירות?
באילו מכונות מומלץ להשתמש בז'ל ובאילו באבקת כביסה וכו'.

• הוסף לסימניות
אני שמה על הבגדים במכונה בתוך הכוס המיועדת לכך לבגדים כהים עדינים, עד אז תמיד היה נשאר לי כתמים לבנים על הבגדים ומאז נעלם!
מרוצה מאד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;1392962:
אני שמה על הבגדים במכונה בתוך הכוס המיועדת לכך לבגדים כהים עדינים, עד אז תמיד היה נשאר לי כתמים לבנים על הבגדים ומאז נעלם!
מרוצה מאד.
את משתמשת בו רק במכונות כהות, או גם בבהירות?
את הג'ל את את שמה במקום המיועד לאבקת כביסה?

• הוסף לסימניות
כרגע רק בכהות וכפי שציינתי למעלה מניחה בתוך המכונה מעל הבגדים ולא במקום המיועד לאבקה.
נכתב ע"י ציפורת;1392977:
את משתמשת בו רק במכונות כהות, או גם בבהירות?
את הג'ל את את שמה במקום המיועד לאבקת כביסה?

• הוסף לסימניות
משהו לא מובן לי,
שמים את הכוס עצמה בתוך המכונה?

• הוסף לסימניות
בדיוק, תסתכלי בהוראות זה רשום שם גם.
יש כוס נוספת מעל הפקק שמיועדת לזה. (לפחות בשל סנו מקסימה- אם אני לא טועה...)
נכתב ע"י ציפורת;1392985:
משהו לא מובן לי,
שמים את הכוס עצמה בתוך המכונה?

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בג'ל כביסה של אריאל
רק בכביסה כהה
שמה בכוס מדידה שבא עם הג'ל בתוך התוף של המכונה מעל הבגדים
ובתוך המכונה בתא של האבקת כביסה לא שמה כלום
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא הבנתי
הג'ל זה במקום אבקת כביסה ובמקום מרכך??

• הוסף לסימניות
אני התחלתי להשתמש בג'ל לכביסה (פרסיל) ברגע שהמכונה שלי הפסיקה לשאוב את האבקה פנימה.
אני שמה את הגל במקום של האבקה.

• הוסף לסימניות
איך נראה הכוס? משהיא יכולה להעלות תמונה בבקשה.

תודה

• הוסף לסימניות
אני שמה את הג'ל במקום של האבקה, יש פלסטיק שצריך להכניס קודם.
משתמשת בכביסה כהה וצבעונית. בכביסה לבנה משתמשת עם ביומט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה