גל מתנות שוטף את הפורום!

• הוסף לסימניות
האמת שראיתי את הפרגון של נעמי והקליפים האיכותיים
אמרתי בלבי שאחרי חנוכה כשאני קצת יתפנה וישתעמם, אעלה פה לרווחת כולם עוד כאלו שיש לי בסגנון
אבל אחרי שגם רותי פרגנה גם לכולן..... ומצווה גוררת מצווה....והפורום מתעורר פה קצת......... החלטתי שאנסה לעשות מאמץ, ובין עריכה לטלפון, ובין חזרות וריצות אחרונות (יש לי שני מופעים בחנוכה וכמה הקרנות) אני יעלה לכם גם מתנה שווה!
הבעיה שאף פעם לא העלתי קישור של גמבו, אני מקוה שאני מבינה איך לעשות את זה נכון.
אני מעלה את החומר ושולחת נניח למייל שלי כגמבו רגיל, ואז מעתיקה את הכתובת למעלה שבעמוד ההורדה ומשחררת אותה לכ ו ל ן ???????
אנסה, בהמשך אעלה קישור לכל מי שמעונין...
אני מקווה שאני אדבק עוד כמה....להנאת כולן!:):):)

• הוסף לסימניות
יופי!!!!!!!!
הנה,
משו מתחיל לזוז פה.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nomi123;1866139:
יופי!!!!!!!!
הנה,
משו מתחיל לזוז פה.....

את יודעת מי התחילה להניע את הרכבת?! :)

• הוסף לסימניות
אילה,
תודה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!
הפורום מתחיל לזוז ב"ה...
מתחילה לחפש בחומרים שלי מה עדיין לא העלו ולא מוגן בזכויות יוצרים ואעלה גם בעז"ה...
הנדיבות מדבקת:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושי א.;1867131:
תודה רבה!!!
הפורום מתחיל לזוז ב"ה...
מתחילה לחפש בחומרים שלי מה עדיין לא העלו ולא מוגן בזכויות יוצרים ואעלה גם בעז"ה...
הנדיבות מדבקת:)

אני בעז"ה אעלה חומרים שצילמתי בעצמי.
צריכה לערוך אותם לקטעים קצרים ושימושיים.
אכן הנדיבות מדבקת.
ותודה לנעמי,
רותי ואילה שסחפו את כולנו.

• הוסף לסימניות
אילה,
הבאת לופים ממש שימושיים!!!!!!
אין מילים!!!!!!!!!!!
תמשיכו להדביק אותנו...........
מכירות את זה שצופים בתוכנית וישר חושבים- יו, זו עורכת פרוגיסטית....;)

• הוסף לסימניות
זה ממש מדבק
ועושה חשק להעלות עוד ועוד
תודה רבה לך אילה!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה