- הוסף לסימניות
תרגיעו תרגיעו..........בטח כשמדובר בגרעיני.
תרגיעו תרגיעו..........בטח כשמדובר בגרעיני.
אולי אפשר דרך קווי הטלפון שמצנתקים כמה דקות לפני
שאלו על גרעיני. עניתי.תרגיעו תרגיעו..........
עשר דק' אחרי האזעקה האחרונה.לא ברור שידעו מתי לצאת מהממ"ד
לא.עשר דק' אחרי האזעקה האחרונה.
לא מצדיק הפעלת רדיו בשבת.
אא"כ יש מקומות שלא שומעים את האזעקה... (יש דבר כזה?)
ממש לא. נתנו הנחיה להשאר בממדים עד לקבלת עדכון.עשר דק' אחרי האזעקה האחרונה.
הגל השקט פעיל מסמוך לשבת עד סמוך לצאת השבת. כולל גם את רשת מורשתרשת מורשת פעיל רק במשך שעות מסויימות(אני חושב משבע בבוקר עד ?) בשאר השעות זה רשת ב לכל דבר ועניין
(קצת כמו קול פליי וקול חי מיוזיק בהתחלה שבשעות מסויימות מתחברות לרדיו האם)
מישו יודע?תהיה התראה לפני האזעקה או לא?
מתחברים לתדר שפועל באזור שלכםאיך מגדירים בקול ברמה שיהיו התרעות רק לאיזורינו?
הכוונה לחיבור ברדיו, כלומר, התדר שאנו קולטים את הרדיו בעצם משוייך לאיזור שלי וההתרעות תהיינה בו רק לאיזור שלי? (אין לנו עניין לשמוע דיווחים מכל הארץ במהלך השבת...)מתחברים לתדר שפועל באזור שלכם
זה.הכוונה לחיבור ברדיו, כלומר, התדר שאנו קולטים את הרדיו בעצם משוייך לאיזור שלי וההתרעות תהיינה בו רק לאיזור שלי? (אין לנו עניין לשמוע דיווחים מכל הארץ במהלך השבת...)
האם כעת שומעים ב"רשת מורשת" את רשת ב' ?א. רשת מורשת פעיל רק במשך שעות מסויימות(אני חושב משבע בבוקר עד ?) בשאר השעות זה רשת ב לכל דבר ועניין
(קצת כמו קול פליי וקול חי מיוזיק בהתחלה שבשעות מסויימות מתחברות לרדיו האם)
שימו לב!עשר דק' אחרי האזעקה האחרונה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים