- הוסף לסימניות
מה זה יעזור?סליחה ללחוץ על איקס ולהקליד מחדש
מה זה יעזור?סליחה ללחוץ על איקס ולהקליד מחדש
וגם היא מחפשת לעצמה דברים מענינים במחשב לא?יש תוכנת חיפוש במחשב מצויינת
כלי החיפוש האומללים של הווינדוס מחווירים לעומתה (או מסמיקים מבושה)
שם התוכנה הוא Everything
ואפשר להוריד אותה בחינם בקישור המצורף
https://softwares.center/everything/
לי זה עוזרמה זה יעזור?
לא לא...לי זה עוזר
מה "לעשות חיפוש"לעשות חיפוש
חיפוש רגיל כך ואז זה יהיה מלא אחר חיפוש אחדמה "לעשות חיפוש"
סליחה, לא הבנתי, אתה יכול לעשות אולי צילום מסך?חיפוש רגיל כך ואז זה יהיה מלא אחר חיפוש אחד
סליחה, לא הבנתי, אתה יכול לעשות אולי צילום מסך?
אולי בגלל ששלי ווינדוס הום???!!!בנטפרי יש עדכונים
גם לזה יש עדכונים והגיע זמן להחליף לפרואולי בגלל ששלי ווינדוס הום???
אחרי שתשתמש בתוכנת החיפוש ש @אחד הלויים שלח לך - לא תחזור להשתמש בסייר הקבצים, מניסיון!!!!!האמת אני מכיר אותה, אבל מה, אתה משתמש בה במקום סייר קבצים?
החיפוש בסייר הקבצים זה לא כשאני לא יודע איפה משהו נמצא, זה היה בשבילי במקום לעבור על כל הרשימה וכו', תוך כדי שאני מסייר בין הקבצים. לא חשבתי להשתמש בתוכנה הזאת במקום סייר.
זה הסיבה?הגיע זמן להחליף
ערכתי את הודעה ונתתי לך עכשיו תודה......זה הסיבה?
ומה מרוויחים כשמחליפים?
נ.ב. לכוח עזר: הרגישו שנעלמת לכמה ימים!!! לא היה מספיק תודות להודעות.................
לא יודע על זה כלום, אני לא קשור לאטום האירני או משהו כזהוגם היא מחפשת לעצמה דברים מענינים במחשב לא?
מה מרויחים? הרבה! מי שניסה יודע הרבה יותר תוכנות ודברים אפשרייםזה הסיבה?
ומה מרוויחים כשמחליפים?
נ.ב. לכוח עזר: הרגישו שנעלמת לכמה ימים!!! לא היה מספיק תודות להודעות.................
למה נראה לך שיעשו תוכנות כאלו סתם כך בחינם?לא יודע על זה כלום, אני לא קשור לאטום האירני או משהו כזה
אם יש לך מידע מודיעני אשמח שתרחיב
איך משדרגים וכמה עולה???מה מרויחים? הרבה! מי שניסה יודע הרבה יותר תוכנות ודברים אפשריים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים