עזרה גם אותכם מרגיז החיפוש החדש בסייר הקבצים? מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
איזה עוד פיצ'רים? זה יגרום לי שינויים נוספים?
תנסה להבין.. אתה לא משנה כלום, בשורה הראשונה אתה בעצם נכנס לנתיב של היישום, בשורה השניה אתה אומר ליישום הזה לנטרל את פיצ'ר מס' 8755234 שזה מה שאתה צריך.
אפשר גם לחזור ולהפעיל אותו.

• הוסף לסימניות
אין אפשרות לחפש בהתחל מה האבדל..............
אבל אצלי דווקא אין שום בעיה עם החיפוש בהתחל, [למרות שהוא אף פעם לא היה משהו]

1594979765054.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אבל לי חולץ רק יישום, לא תיקיה. [אני לא בטוח, אבל נראה לי]
אתה לוחץ בימני אם יש לך חלץ אל.. (והשם של התיקייה) תלחץ עליו זה יחלץ לתיקייה.
צילום תמיד יעזור
שנית, מה, אני לא אמור להפעיל את היישום הזה? או משהו?
אתה לא ממש מפעיל אותו אתה מפעיל בו משהו דרך הpowershell

• הוסף לסימניות
באחד מהעדכונים האחרונים של ווינדוס, החיפוש של סייר הקבצים פשוט נדפק, אין מילה אחרת.
1. אי אפשר לראות מה שכותבים בחלון החיפוש!!!:mad::mad::mad:
2. במקום שאני אכתוב מילה ואז מיד יופיעו תוצאות החיפוש, הוא רק פותח חלון קטן עם תוצאות, ואפשר רק ללחוץ על התוצאות ולפתוח את הקבצים. אבל אי אפשר להגיע למיקום הקובץ, או לכל שאר האפשרויות שיש תמיד בלחיצה על המקש הימני. צילום מסך:

לאחרונה שמתי לב שאם אני לוחץ אנטר אחרי כתיבת החיפוש, כן מופיעים לי התוצאות כמו פעם. אבל עדיין זה שלא רואים את מה
שכותבים זה מרגיז ממש.

גם אתם נתקלתם בזה?
יש מה לעשות לזה?

ניתן להרחיב את שורת החיפוש לאיזה גודל שתבחר.
תעמוד עם העבר מימין לתיבת החיפוש, הסמן ישתנה לחיצים, גרור אותו ימינה לאיזה גודל שתרצה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@במקרה אם אתה רוצה שאני יעשה לך את זה בשליטה מרוחק תכתוב את המייל שלך כאן (זה לוקח בדיוק דקה)

• הוסף לסימניות
גם לי קרה דבר דומה עשיתי עדכוני ווינדוס (אני אם חסימת נטפרי ואפשר לפתוח את האפשרות לעדכונים) פעם כשהייתי רוצה לחפש לדוגמא קובץ מוזיקה שהעתקתי שבוע שעבר היית עולה על שורת החיפוש שבתיקיה ואז היתה מופיע לי לשונית חיפוש ושם אני מגדיר מוזיקה ותאריך שבוע שעבר בלי לרשום שם ואז היתה מופיע רשימה של קבצי מוזיקה רלוונטיים אבל היום נעלמה לי האפשרות הזאת אלא אם אני עולה על שורת החיפוש לא מופיע לי לשונית חיפוש עד שאני רושם איזה אות ואז נפתחת לי תיקיה תוצאות חיפוש... ושם אני יכול למיין על פי הגדרות אבל אין לי אפשרות לחפש בלי להכניס אות משהו יכול לעזור בעניין

• הוסף לסימניות
גם לי קרה דבר דומה עשיתי עדכוני ווינדוס (אני אם חסימת נטפרי ואפשר לפתוח את האפשרות לעדכונים) פעם כשהייתי רוצה לחפש לדוגמא קובץ מוזיקה שהעתקתי שבוע שעבר היית עולה על שורת החיפוש שבתיקיה ואז היתה מופיע לי לשונית חיפוש ושם אני מגדיר מוזיקה ותאריך שבוע שעבר בלי לרשום שם ואז היתה מופיע רשימה של קבצי מוזיקה רלוונטיים אבל היום נעלמה לי האפשרות הזאת אלא אם אני עולה על שורת החיפוש לא מופיע לי לשונית חיפוש עד שאני רושם איזה אות ואז נפתחת לי תיקיה תוצאות חיפוש... ושם אני יכול למיין על פי הגדרות אבל אין לי אפשרות לחפש בלי להכניס אות משהו יכול לעזור בעניין
אם הגירסה שלך 1909 אפשר עדיין להחזיר את החיפוש הישן, כמובן רק עד שתעדכן הלאה. (הגדרות >מערכת>אודות)

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה של האשכול. הוא קצת ישן...
נעלמה לי השורה של הנתיב של הקבצים וכן תיבת החיפוש. אני מתכוונת לזה:
1708839795297.png

בווינדוס 11
מישהו יודע איך אני מחזירה את זה? חפרתי בכל ההגדות תצוגה של סייר הקבצים.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה