- הוסף לסימניות
תנסה להבין.. אתה לא משנה כלום, בשורה הראשונה אתה בעצם נכנס לנתיב של היישום, בשורה השניה אתה אומר ליישום הזה לנטרל את פיצ'ר מס' 8755234 שזה מה שאתה צריך.איזה עוד פיצ'רים? זה יגרום לי שינויים נוספים?
אפשר גם לחזור ולהפעיל אותו.
תנסה להבין.. אתה לא משנה כלום, בשורה הראשונה אתה בעצם נכנס לנתיב של היישום, בשורה השניה אתה אומר ליישום הזה לנטרל את פיצ'ר מס' 8755234 שזה מה שאתה צריך.איזה עוד פיצ'רים? זה יגרום לי שינויים נוספים?
אבל אצלי דווקא אין שום בעיה עם החיפוש בהתחל, [למרות שהוא אף פעם לא היה משהו]אין אפשרות לחפש בהתחל מה האבדל..............
סליחה הדף לא נכון אבל סתם מה הבעיה לחפש בהתחל במרום סיר הקבצים? כבר מעלה את הדף הנכון..........אבל אצלי דווקא אין שום בעיה עם החיפוש בהתחל, [למרות שהוא אף פעם לא היה משהו]
צפה בקובץ המצורף 691549
החיפוש בהתחל לא מניב אף פעם תוצאות מלאות.מה הבעיה לחפש בהתחל במקום סיר הקבצים?
לא יודע? אתה חושד במשהו?למה נראה לך שיעשו תוכנות כאלו סתם כך בחינם?
אתה יודע מה? יאלהה נעשה את זה עכשיו.@במקרה נראה לי עד שתסיימו להתכתב פה הווינדוס שלך יתעדכן ל2004 ואז כבר זה יהיה כבר מסובך לעשות את זה....
אבל לי חולץ רק יישום, לא תיקיה. [אני לא בטוח, אבל נראה לי]את התיקייה המחולצת תעתיק לדיסק C
אתה לוחץ בימני אם יש לך חלץ אל.. (והשם של התיקייה) תלחץ עליו זה יחלץ לתיקייה.אבל לי חולץ רק יישום, לא תיקיה. [אני לא בטוח, אבל נראה לי]
אתה לא ממש מפעיל אותו אתה מפעיל בו משהו דרך הpowershellשנית, מה, אני לא אמור להפעיל את היישום הזה? או משהו?
באחד מהעדכונים האחרונים של ווינדוס, החיפוש של סייר הקבצים פשוט נדפק, אין מילה אחרת.
1. אי אפשר לראות מה שכותבים בחלון החיפוש!!!
2. במקום שאני אכתוב מילה ואז מיד יופיעו תוצאות החיפוש, הוא רק פותח חלון קטן עם תוצאות, ואפשר רק ללחוץ על התוצאות ולפתוח את הקבצים. אבל אי אפשר להגיע למיקום הקובץ, או לכל שאר האפשרויות שיש תמיד בלחיצה על המקש הימני. צילום מסך:
לאחרונה שמתי לב שאם אני לוחץ אנטר אחרי כתיבת החיפוש, כן מופיעים לי התוצאות כמו פעם. אבל עדיין זה שלא רואים את מה
שכותבים זה מרגיז ממש.
גם אתם נתקלתם בזה?
יש מה לעשות לזה?
וואו איך לא חשבתי על זה?תעמוד עם העבר מימין לתיבת החיפוש, הסמן ישתנה לחיצים, גרור אותו ימינה לאיזה גודל שתרצה.
זה מה שעשיתי, תכלס לא עזראתה לוחץ בימני אם יש לך חלץ אל.. (והשם של התיקייה) תלחץ עליו זה יחלץ לתיקייה.
חשבתי שלא זה הבעיה העיקרית שלך..וואו איך לא חשבתי על זה?
תלחץ במקש בימני על הקובץ שהורדת ותצלם (עם מקש prt ותדביק בצייר..)זה מה שעשיתי, תכלס לא עזר
אל תשכח ללמד איך משדרגים מהום 10 - לפרופשיונלפשוט מחליפים ואני יכול לעשות בחינם
אם הגירסה שלך 1909 אפשר עדיין להחזיר את החיפוש הישן, כמובן רק עד שתעדכן הלאה. (הגדרות >מערכת>אודות)גם לי קרה דבר דומה עשיתי עדכוני ווינדוס (אני אם חסימת נטפרי ואפשר לפתוח את האפשרות לעדכונים) פעם כשהייתי רוצה לחפש לדוגמא קובץ מוזיקה שהעתקתי שבוע שעבר היית עולה על שורת החיפוש שבתיקיה ואז היתה מופיע לי לשונית חיפוש ושם אני מגדיר מוזיקה ותאריך שבוע שעבר בלי לרשום שם ואז היתה מופיע רשימה של קבצי מוזיקה רלוונטיים אבל היום נעלמה לי האפשרות הזאת אלא אם אני עולה על שורת החיפוש לא מופיע לי לשונית חיפוש עד שאני רושם איזה אות ואז נפתחת לי תיקיה תוצאות חיפוש... ושם אני יכול למיין על פי הגדרות אבל אין לי אפשרות לחפש בלי להכניס אות משהו יכול לעזור בעניין
אני פשוט עשיתי שחזור מערכת. וזהו אבל איפוה אפשר לבדוק איזה גירסה יש ליאם הגירסה שלך 1909 אפשר עדיין להחזיר את החיפוש הישן, כמובן רק עד שתעדכן הלאה. (הגדרות >מערכת>אודות)
אבל איפוה אפשר לבדוק איזה גירסה יש לי
עכשיו כנראה שיש לך 1903הגדרות >מערכת>אודות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים