גם אני החלטתי לנסות את מזלי בפיסול

• הוסף לסימניות
עקב הדמות שאחי עשה לי, בא לי שוונג מטורף לנסות גם, אז הנה התוצאות..
בגלל שזה לא פימו, זה סוג של חומר שמתקשה באוויר (אבקת נייר משהו כזה) אז זה יוצא מגובשש כזה, אבל במבט רגיל לא רואים כל כך..
סה"כ פעם ראשונה שאני מתנסה בפיסול, מה אתם חושבים?..

קבצים מצורפים

• IMG-20120821-00685.jpg
    1.4 MB · צפיות: 34
  • IMG-20120821-00686.jpg
    1.4 MB · צפיות: 30
  • IMG-20120821-00687.jpg
    1.2 MB · צפיות: 22
  • IMG-20120821-00688.jpg
    1.1 MB · צפיות: 24
  • IMG-20120821-00689.jpg
    1.1 MB · צפיות: 30
  • IMG-20120821-00692.jpg
    1.1 MB · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
וואו!
כשרון רב תחומי!
מדהים!
[איזה זיבראשי...מחכה לסרט המצוייר...]

• הוסף לסימניות
גדול אהבתי מאוד

• הוסף לסימניות
ענק
מעניין מה יהיו התוצאות אם תעמוד ליד מישהו עם זיבראש...

• הוסף לסימניות
רגע, זה אומר שאתה עושה הסבת מקצוע?!;)
זה מעורר אצלי מילה אחת: wow!!!!!!

• הוסף לסימניות
נראה לי שהעוילם הפסיד את הקומיקאי הגדול של הפורום!!!
הוא עובר לפיסול. מדהים!!

אני מבין שיש מה לבנות על המגלשה ההיא....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;841382:
נראה לי שהעוילם הפסיד את הקומיקאי הגדול של הפורום!!!
הוא עובר לפיסול. מדהים!!

אני מבין שיש מה לבנות על המגלשה ההיא....

חחח
לא עברתי לפיסול, אני צייר לנצח לא משנה מה, רק שלכל כל אומן (ובמיוחד ציירים) יש לנו כל מיני שריטות לאורך הדרך, סוג של גליצ'ים , מנסים לעשות תלת מימד, פיסול, לנסות לצבוע בשמן, לטוס לאפריקה כדי לגלות חיות שעוד לא נגלו, אני עכשיו אוחז בפיסול, עוד חודש אני אוחז בהשלמת בגרויות, עוד שנה וחצי אני אוחז באדריכלות, ועוד עשר שנים, לך תדע, חפש אותי על הירח מצייר על קנווס את הנוף...
אבל החלום האמיתי שלי זה קומיקסים. ועוד יותר גדול, סרטים מצויירים....!!
תודה לכולם, ממש מעודדים את השריטות שלי :)

• הוסף לסימניות
ר' יואל, אולי תוכל בבקשה להדריך אותנו איך מפסלים בחומר הזה (אבקת נייר משהו כזה)?
תודה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יודוך;841430:
ר' יואל, אולי תוכל בבקשה להדריך אותנו איך מפסלים בחומר הזה (אבקת נייר משהו כזה)?
תודה!!!

אני לא יודע איך להדריך, זה לא כאילו שלי אמרו מה לעשות ואני עושה, פשוט לוקחים את החומר, ומעצבים אותו לצורה הרצוייה, אין פה כל כך מה לדעת.. נסה תראה..
אני רק יכול להגיד שהשם של החומר שאני אישית משתמש בו (ואני חושב שהוא פחות טוב מפימו) הוא "do&draw",
אני משתמש בצבעי אקריליק
אני משתמש בכלי לפיסול מעץ, סוג של כפית מצד אחד וסכין מצד שני
ואני משתמש בנייר כסף לראש ולגוף ועוטף את זה בפלסטלינה, בשביל לחסוך בחומר, וגם כדי שהמשקל לא יהיה כבד מידי (אם משתמשים רק בחומר זה כבד מידי, וקשה להעמיד דמות בצורה כזאת, כמובן זה לא בלתי אפשרי..)

וזהו זה בגדול..

• הוסף לסימניות
מוכשר בכל דבר, משהו פשוט לא רגיל בכלל!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;841463:
מוכשר בכל דבר, משהו פשוט לא רגיל בכלל!!!

את לא רוצה לדעת איך אני מבשל...
אבל אני אלוף בלהכין קורנפלקס..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;841397:
לטוס לאפריקה כדי לגלות חיות שעוד לא נגלו...

לזה בדיוק התכוונתי....... שלא תשכח לקחת אותי איתך! (עוד סוג של ... שלא נתגלה...)

• הוסף לסימניות
הפיסול מדהים,
זה-- זה---
הרבה מעבר לכשרון. שילוב של מעוף חסר גבולות, קוצים בידיים, לא יודעת מה.
כשרון לבד נשמע חוור בשבילך.
מעניין לראות מה תצייר מנקודת המבט על הירח... עליך המציאו: השמים הם לא גבול...

• הוסף לסימניות
אין עליך יואל כישרון זה השם השלישי שלך (מה השם הרביעי?)
למרות שהפיסול של דן (אחיך השפיץ ) ניראה משום מה יותר חלק

נ.ב אני אוהב קורנפלקס :)

• הוסף לסימניות
ישר בכותרת כשרשמת פיסול קפץ לי בראש זיבראש, היה מעניין מאד לראות את הדמות הזו מפוסלת בזיבראש.

• הוסף לסימניות
רמת דיוק כזו בעיסת נייר זה משהו משהו!

• הוסף לסימניות
מה זה הכלי שמצד אחד הוא כפית ומהצד שני סכין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה