גם אני הכרתי דפוס בסיס:)

• הוסף לסימניות
צילמתי את הסרט לפני שלוש וחצי שנים (לפני שלמדתי וידאו ועריכה) לפורום מנהלים.
ועכשיו הוא עבר שדרוגים קטנים לצורך הכנס הגדול של פרוג. חוויה היה להסתובב בין המכונות ולהכיר כל פיפס בתהליך המרתק הזה שהופך יצירה דיגיטלית למוצר ממשי.

מוזמנים להצטרף למסע המרתק. (ותאמינו לי שכל קטע וידאו שלא היה מקום לשים אותו הצטערתי שהוא מתפספס, כי היו עוד מלא קטעים יפיהפיים שמראים את התהליך בצורה מרתקת)

תודה ענקית ל @דפוס - בסיס שנתנו לי את האפשרות להיות חלק מהתהליך.

להצטרפות למסע:
https://drive.google.com/file/d/1SuXYnsznGZAnDkhUDH5Tf8zaPpFiESZX/view?usp=sharing

(גם לאחר שעבר זמן מהצילום אשמח לשמוע את חוות דעתכם)

• הוסף לסימניות
וואו צילום ועריכה מדהימים....
לא הבנתי איך עשית את זה לפני שלמדת צילום ועריכה?
זה ברמה ממש גבוהה. והיה לי מאוד מעניין ומחכים!

• הוסף לסימניות
וואו צילום ועריכה מדהימים....
לא הבנתי איך עשית את זה לפני שלמדת צילום ועריכה?
זה ברמה ממש גבוהה. והיה לי מאוד מעניין ומחכים!

תודה!

• הוסף לסימניות
גם אני ממש נהניתי מהסרט, מוגש בטוב טעם ויוצר ענין
צל"ש!
גם התיק עבודות שלך על רמה!
תצליחי!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
כיף לשמוע.

• הוסף לסימניות
וואו כל הכבוד!!! את ממש מוכשרת, אחרת אין לי הסבר איך עשית את זה בלי ללמוד...
את גם ערכת אותו?

• הוסף לסימניות
וואו כל הכבוד!!! את ממש מוכשרת, אחרת אין לי הסבר איך עשית את זה בלי ללמוד...
את גם ערכת אותו?
:)
כן, אני גם ערכתי אותו.... אבל השנה עשיתי שיפורים...
יוכבד, יש לך את זה מבטן ומלידה... אהה?!;)
בארור.... כבר אמרתי לך את זה ממזמן.....:rolleyes::p;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה