גם אני לא יכולה בלי לנסות משהו חדש..

• פותח הנושא YR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לא יודעת האם רואים, אבל ציירתי אותו בסגנון חדש:)
כדאי לי להמשיך לצייר בסגנון הזה?
(הוא עצוב כי הייתי קצת בדיכי ורחמים עצמיים, ובכלל הוא טיפוס רגיש ומופנם)

קבצים מצורפים

• hedgehog.PNG
    hedgehog.PNG
    KB 123.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אני מאוד אוהבת את הסגנון הזה הייתי צובעת ככה את כל האיורים שלי אם הייתי יכולה הבעיה שלי כרגע זה שאין לי מחשב מספיק חזק למברשות הנפלאות של פוטושופ או דברים בסגנון..צבעתי משהו בסגנון הזה וזה שרף לי תיום.. :(
ה' יעזור וגם לי יהיה יום אחד מקינטוש או משהו בסגנון :) (אשמח על המלצות למחשב חזק מספיק לעבודה עם פוטושופ, נייד (נייח אופציה שניה כי אני עובדת מהבית אבל אם ייש מציאה אשמח לשמוע גם עליה)וכמה שיותר זול)
יפה מאוד רק תצלילי לו טיפה את האזור חיבור של הרגל לבטן כי זה נראה טיפה מוזר ככה..
ואם את מאיירתמאיורים כאלה כשאת מצוברחת המצב שלך ממש טוב..את לא רוצה לראות את האיורים שלי כשאני מצוברחת.......
הוא ממש חמוד!

• הוסף לסימניות
וואו! זה מצוין!!!
כמו שמזמן אמרתי, הכישרון נוטף לך מהאצבעות בליטרים. איזה מקסים!
הצבעים יוצרים אווירה מושלמת. אהבתי מאוד.

כיף לראות עבודות בליגות כאלה. תעלי עוד!

ים הצלחות

• הוסף לסימניות
אהבתי ביותר!

• הוסף לסימניות
אני אוהב את זה! צבעים יפים. עושה רושם מאוד רגוע. ביטוי ברור. עבודה מאוד מקצועית!

• הוסף לסימניות
וואו! תמשיכי כך! אני ממש אוהבת את הסגנון החדש שלך, אם כי אני כלל לא מזלזלת בקודם...להיפך, את כישרונית ממש וזה טוהב לראות שיש לך עוד סגנונות והם בטוב טעם:)

• הוסף לסימניות
מדהים! צביעה אלגנטית ומקצועית.
(יש קצת בעיית פרספקטיבה בכיסא יחסית לשולחן ושוני קטן בזווית הצל על רגלי השלחן יחסית לצל שעל הרצפה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבליב;2146668:
אני מאוד אוהבת את הסגנון הזה הייתי צובעת ככה את כל האיורים שלי אם הייתי יכולה הבעיה שלי כרגע זה שאין לי מחשב מספיק חזק למברשות הנפלאות של פוטושופ או דברים בסגנון..צבעתי משהו בסגנון הזה וזה שרף לי תיום.. :(
ה' יעזור וגם לי יהיה יום אחד מקינטוש או משהו בסגנון :) (אשמח על המלצות למחשב חזק מספיק לעבודה עם פוטושופ, נייד (נייח אופציה שניה כי אני עובדת מהבית אבל אם ייש מציאה אשמח לשמוע גם עליה)וכמה שיותר זול)
יפה מאוד רק תצלילי לו טיפה את האזור חיבור של הרגל לבטן כי זה נראה טיפה מוזר ככה..
ואם את מאיירתמאיורים כאלה כשאת מצוברחת המצב שלך ממש טוב..את לא רוצה לראות את האיורים שלי כשאני מצוברחת.......
הוא ממש חמוד!

כן, שמתי לב לבעיה של הרגל. באמת צריך תיקון.
מקווה שיהיה לך מחשב תותח בקרוב!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיילה;2147328:
מדהים! צביעה אלגנטית ומקצועית.
(יש קצת בעיית פרספקטיבה בכיסא יחסית לשולחן ושוני קטן בזווית הצל על רגלי השלחן יחסית לצל שעל הרצפה)
יש שם הרבה בעיות, אבל בעקרון התכוונתי לצייר משהו עקום:)

• הוסף לסימניות
יהודית זה מקסים!!
גם אני אהבתי שזה עקום מכל כיוון..

• הוסף לסימניות
יהודית, כל הסגנונות שלך טובים, כולם מתוקים, כולם יפים.
מה שלא תעשי... זה פשוט מותק!

• הוסף לסימניות
מקסים וקיפודי! רוצים עוד!

• הוסף לסימניות
סגנון ילדותי ומיוחד!

• הוסף לסימניות
אני גם אהבתי נורא
הגוונים מעולים יחד
מדברים באותה שפה,
והמרקמיות של המברשות ממש מעולה,
וכן, גם הקוים העקומים, זה חלק מהסגנון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה