גם אני מנסה סגנון (צביעה)חדש..

• הוסף לסימניות
לחוות דעתכם המומחים!
האם יש כאן איזו אמירה (בלשון האומנים)
או שזה מדי מזכיר כל מיני ועדיף לי להשאר עם קו המתאר הקליל והשחור?
(כמובן שמדובר בציור לא גמור ורק חלק קטן ממנו..)
אה ואני גם רוצה שתגידו לי אם הראש והגוף נראה אותו סגנון צביעה
כי יש לי תחושה משום מה שהראש יותר מוצלח...

קבצים מצורפים

• נסיון.png
    KB 774.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לא מבינה כל כך בצביעה. אבל הציור עצמו מתוקמתוק!!!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הכיוון נראה טוב מאד, כדאי לעשות עיבודים אחרונים ואולי טיפה שקיפות, מחכה לראות תוצר מוגמר כי אני אוהבת את הסגנון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נענע;1475041:
הכיוון נראה טוב מאד, כדאי לעשות עיבודים אחרונים ואולי טיפה שקיפות, מחכה לראות תוצר מוגמר כי אני אוהבת את הסגנון

שקיפות איפה? את מתכונת להצללות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי 25;1475075:
אני דווקא אוהבת את הסגנון הרגיל שלך, עם קו המתאר.
אבל גם זה חמוד מאוד

למען האמת זו בדיוק אותה צורת צביעה רק שהעט שלי מפקשש ברגישות
לכן התחלתי לצייר ללא קו ואז הרגישות לא משמעותית..
וגם.. מאד רציתי לצייר פעם את העיניים האלה ועם קו זה פשוט לא מתאים..

• הוסף לסימניות
למה זה יוסיף? סליחה על הבורות..

• הוסף לסימניות
לטבעיות לרכות ולקלילות לענ"ד

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד, אם קצת שיפוצים ופינישים זה יכול להיות מהמם
הראש והגוף נראה סגנון צביעה דומה ולא אותה סגנון
בבגדים יש הרגשה של הטקסטורה מה שאני לא כ"כ מרגישה בראש (ודווקא אהבתי ת'הרגשה הזאת)
אם תוסיפי טיפת שקיפות לשכבת הצבע תרגישי יותר את הטקסטורה שמתחת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ChaviArt;1475699:
חמוד מאוד, אם קצת שיפוצים ופינישים זה יכול להיות מהמם
הראש והגוף נראה סגנון צביעה דומה ולא אותה סגנון
בבגדים יש הרגשה של הטקסטורה מה שאני לא כ"כ מרגישה בראש (ודווקא אהבתי ת'הרגשה הזאת)
אם תוסיפי טיפת שקיפות לשכבת הצבע תרגישי יותר את הטקסטורה שמתחת

תודה! ננסה..

• הוסף לסימניות
סגנון מתוק, מתוק
עוד קצת "לפנש" את הבגדים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה