גם אני מעלה הדמיה ראשונה...

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• NIGHT`1RK.jpg
    NIGHT`1RK.jpg
    KB 190 · צפיות: 31
  • NIGHT`3_RK.png
    NIGHT`3_RK.png
    KB 196.1 · צפיות: 46
  • הוסף לסימניות
יפה מאודדד מתאים לי וילה כזאת

• הוסף לסימניות
תתחדשי על המקצוע הדמיה נחמדה כראשונה
תרצי הערות? (מה שלא נהוג פה לאחרונה מאיזשהי סיבה לא ברורה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;2237377:
תתחדשי על המקצוע הדמיה נחמדה כראשונה
תרצי הערות? (מה שלא נהוג פה לאחרונה מאיזשהי סיבה לא ברורה)
בהחלט!!!! תודה!
אשמח מאד לשמוע (זו הדמיה ראשונה במסגרת הלימודים)

• הוסף לסימניות
למה לא נהוג??? מחכות מאוד להחכים

• הוסף לסימניות
אין לי מושג מה קורה פה לאחרונה. אבל גם אני אשמח לקבל הערות על העבודות שהעליתי. בשביל זה בעיקר העליתי.

• הוסף לסימניות
הדמיה ממש יפה.
המון הצלחות!

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
איזה השראה... מגרה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LIM;2237399:
למה לא נהוג??? מחכות מאוד להחכים
תעברי על הפורום בתקופה האחרונה, תגובות מושקעות של הערות (ואני לא ישים לינקים לדוגמאות) נענות בכלום תגובה של פותח האשכול אפילו לא תודה (האמת שהתודה לא מעניינת אלא הרצון להתקדם).

הפורום הפך להיות מקום של "ואוו איזה יופי" "כמה נפלא" וכו', זה מרגיש יותר שכל הערה עוד הורסת את הפרנסה של מי שהגיבו לה (ציטוט בשיחה עם איי מי)

אמת היא שהשיחה על זה צריכה להיות באשכול בפני עצמו אבל אם כבר שאלת אז...

• הוסף לסימניות
הפורום הפך להיות מקום של "ואוו איזה יופי" "כמה נפלא" וכו', זה מרגיש יותר שכל הערה עוד הורסת את הפרנסה של מי שהגיבו לה (ציטוט בשיחה עם איי מי)

הפרום אכן לאחרונה שינה את את אופיו שינוי רגעי לרגל הגל החדש של סיום הלימודים
לכן חשוב לי להבהיר לך ולאי מי שנבהל מכמות ההדמיות שהועלו פה.
ואדבר עלי למרות שאני בטוחה שעוד כמה מרגישות כמוני ....
ההדמיות שהעלתי ממש לא בשביל הוואו או הפעמון חן חן
הוא סה"כ בדיקה עצמית בתור חדשה כמה התמקצעתי ובמה לשפר בהתאם לדרישות השוק האמתי ובאופן מתבקש הבדיקה הזאת נעשתה פה בתוך המגרש הביתי של פרוג מולכם הותיקים שאני מאוד מעריכה את דעתכם וניסיונכם העשיר. (עוקבת סידרתית)
מאוד התאכזבתי שדווקא אתם הותיקים שהדעה שלהם הכי חשובה במקום לקבל אותנו יפה נעלמו כל הקודקים מהשטח ובקושי תגובות העלו או שבכלל לא
מאודד חבל שיצאתם מנקודת הנחה של וואו ולא שיש משהו מעבר לזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנונימית;2237339:
צורת העבודה שלך היתה ליצור את ההדמיה ולייצא אותה עם שקיפות לPP בPS, כשעושים כזה דבר צריך לזכור לשקף את הרקע בכל האובייקטים הרפלקטיבים ואלו שלא.

לצורך העניין אם ניקח את הרכב לדוגמה, מה שאמור להשתקף לו מהגג זה כחול כהה ולא לבן, הגדר אמורה להיות כחלכחל ולא צהבהב ירקרק.

ההדמיה עדין בתהליך עבודה כי הבית הזה לא באמת נמצא בקצה הצוק כך שדרוש רקע, במידה והוא באמת על קצה הצוק תני לזה ביטוי ברקע שיקשר את ההדמיה למיקום (עננים, אופק מוקטן וכו')

תמקמי את המצלמה כך שתתפוס לך את הפריים בצורה מסודרת, שתהיה בתמונה איזשהי קומפוזיציה כך שהדברים יסתדרו יותר בעין, כרגע זה נראה יותר כמו צילום של מישהו שאינו מבין בצילום שהסתובב עם המצלמה, תהיי צלמת.
לוקח זמן להבין את הרעיון הזה, תעשי סיבוב בפורום צילום, קראי על קרופים למינם ועל קומפוזיציות גם בפורום עיצוב גרפי, הרעיון למצוא אשכול עם הערות לשיפור (יתכן מאוד וזה קיים יותר באשכולות ישנים)

הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
תודה רבה גדולה על הפירוט.
לגבי הזוית באמת התלהטתי הרבה ויש לי עוד זויות, אנסה למצוא משהו טוב יותר באמת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנונימית;2239499:
תודה רבה גדולה על הפירוט.
לגבי הזוית באמת התלהטתי הרבה ויש לי עוד זויות, אנסה למצוא משהו טוב יותר באמת.
בהקשר הזה אל תרנדרי את התמונה, פשוט קחי תמונה מהתצוגה מקדימה נסי לחשוב כמה זה יעבוד בפורום צילום מבחינת קומפוזיציה (קחי את זה כפרמטר)

• הוסף לסימניות
קודם כל, ממש יפה!
קצת יותר עבודה על חומרים תוכל לשדרג את ההדמיה

• הוסף לסימניות
להדמיה בתוך הלימודים זה ממש כיוון יפה שיוביל לתוצאות ברמה, נקודה אחת בתמונה:התאורה צריכה לתת יותר על כל הסביבה ולא רק מתחת לעמודים זה נראה ספוט,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב 1;2241064:
להדמיה בתוך הלימודים זה ממש כיוון יפה שיוביל לתוצאות ברמה, נקודה אחת בתמונה:התאורה צריכה לתת יותר על כל הסביבה ולא רק מתחת לעמודים זה נראה ספוט,

תודה רבה רבה על ההארה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה