כללי גם אני משתפת בלוג לפוטו ופיתוח..... מחכה לחו''ד

• הוסף לסימניות
החנות היא שילוב של פיתוח תמונות וגם הדפסות ומתיחות על קנווס, מסגרות.....
מצרפת סקיצות ראשונות ממש, עוד לא םינשתי בכלל.....
אחרי החו''ד שלכם זה יקצר לי את הדרך.........

תודה ענקית למגיבים!!!!!!!!!

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 227.2 · צפיות: 168
  • 2.jpg
    2.jpg
    2.9 MB · צפיות: 151
  • לוגו נמוך-01-01.jpg
    לוגו נמוך-01-01.jpg
    KB 761.9 · צפיות: 161
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הראשון.
השאר קצת מוכרים..
וזה עם הכתב יד- לא נראה לי מתאים, זה לוקח יותר לאומנות..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גמני חושבת שהכי טוב הראשון.
אפשר וכדאי לשייף אולי את הסלוגן.

• הוסף לסימניות
הראשון מעולה,
יש את השילוב של הפוטו- פיתוח, וצבעי היסוד- להדפסות (אם זה רק לתמונות, אז לא מתאים ה- CYMK, אבל, אני לא יודעת בדיוק באיזה סוג של הדפסות, את זה יודעים מהמחקר והבריף...)

והפונט מצוין, הסלוגן טיפה רחוק מידי מהשם

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה לכם,
זה כ''כ עוזר לשמוע.....

מחכה לעוד.......

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי כותבים photo,
וגם בעברית- לכתוב "מקס" ,"מאקס" זה קצת 1975 :p

• הוסף לסימניות
נדמה לי שכותבים PHOTO

• הוסף לסימניות
בכוון של הראשון ,
קודם כל הייתי מחברת בין המילים למילה אחת PHOTOMAX
ולא התחברתי לצבע הורוד ,
וכמובן לא הייתי שמה את ארבעת הצבעים אם זה רק פוטו בלי דפוס
מה אמור לבטא הוילון באות P? אשמח להחכים

• הוסף לסימניות
הראשון נראה מעניין.........;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה