גם אני נדבקתי - מזמינה מנקסט פעם ראשונה. עזרה במידות

• הוסף לסימניות
ראשית אפתח שדי התפלאתי
כאילו, כל ההתלהבות זה לקנות בגדים בלי לקום מהכסא?
הייתי בטוחה שגם המחירים שם אטרקטיביים, אבל התאכזבתי.
לוקח לי המון זמן גם עד שאני מתיישבת לעשות קניות בנקסט..

אם יש איזה טיפים ללמד אותי - אשמח.

שאלה עיקרית - מידות.
סלחו לי שאין לי כח לקחת סנטימטר ולבדוק..
הבן שלי בן 3 וחצי, גובה די ממוצע לגיל. אז פשוט לקחת מידה 3-4?
והגדולה שלי בת כמעט 6, אבל נמוכה וקצת קטנה לגילה, איך אדע איזה מידה? :confused:

אשמח לשמוע מנסיונכן..
תודה!

• הוסף לסימניות
לפי כל אשכולות ה"למכירה מנקסט" שנפתחים פה
זה נראה שהשיטה היא "נסה והיווכח במו עיניך":D ובפעם הבאה תדע טוב יותר...

גם אני התיישבתי כמה פעמים לנסות לקנות שם - והחלטתי שזה לא בשבילי וזהוזה.

• הוסף לסימניות
הדברים שבאמת זולים שם נמצאים בקטגורית בית הספר.
אני לא קונה אותם כי הם יפים.. אלא כי זה דברים שנגמרים מהר וככה את קונה אותם בזול יותר.
לדוג' מכנסי בנים..
הזולות ביותר עולות כאן בחנויות החל מ 50 ₪.. ומחזיקות גג חודש עד שנפער החור הראשון בברך.
ושם מכנס לבן עולה בסביבות 35 ₪ ולוקח לפחות 3-4 חוד' עד שנוצר החור..
יש גם טייצים לתינוקות ב14 ₪ סוודרים לתלבושת, ומידי פעם יש מציאות.
שאר הדברים תלוי באופי שלך.. אם את אוהבת להמר - תעשי ניסוי תקני מוצר אחד ותראי את הגודל. (מקסימום תמכרי אח"כ בפרוג) לפעמים שווה יותר לקנות כאן ולקבל מיד (ולא כמו שקרה לי שהזמנתי לחג.. וזה הגיע לדואר רק לא הסכימו לתת לי את החבילה כי עוד לא הספיקו למיין.. אז זה יהיה לי לשבת בראשית)

• הוסף לסימניות
מכנסיים ב-30 ש"ח?
המכנסיים שאני ראיתי עולות בסביבות ה-50 ש"ח. קפוצ'ונים - 70 ש"ח ומעלה.. זול זה בטח לא

לא זול יותר לקנות ב'לידר', למשל?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מכנסיים ליום יום.. אלה שבתיות

• הוסף לסימניות
אלו לחיידר :)

• הוסף לסימניות
אני משתמשת איתם ליום יום.. וגם לשבת.

• הוסף לסימניות
כבד לי מדי לשלוח ילד בן 3 לחיידר עם מכנס אפרורי כזה.. מעכשיו? יהיה לו הרבה שנים בע"ה ללבוש כאלה מכנסיים יום יום.. :) אבל זה כבר לא נושא האשכול

• הוסף לסימניות
אני קניתי את המכנסיים האלו. מאוד מרוצה קיים ב-3 צבעים, התחלתי עם הכחול. יש בהם ריפוד קל בפנים, מתאים לי-ם בעונה הזאת וגם להמשך. בשבילי 53 ש"ח למכנס זה לא יקר, כי החלופה שלי היא לא לידר ובזאר שטראוס. וכמובן שמכנס הרבה יותר איכותי.
וחולצות קניתי את אלו 3 חולצות ב64 ש"ח נראה לי לא תמצאי אפילו בלידר.

• הוסף לסימניות
מה לגבי המידות?

• הוסף לסימניות
גיל 3- 3-4
ילדה בת שש קטנה - 5-6

• הוסף לסימניות
מידות.
הילד שלי כמעט 4 גובה ממוצע+ בחולצות אני לוקחת מידה 4-5 במכנסיים 3-4.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדס;1396158:
גיל 3- 3-4
ילדה בת שש קטנה - 5-6

בסריגים של הבית ספר לבנות אני לוקחת לילדה בת 7 נמוכה 5-6 זה קצת גדול עליה אפילו... ילדה בת 6 נמוכה הייתי לוקחת 4-5. לילד בן 4 לא גבוה אני לוקחת מידה 3-4 אצל הבנות [המידות של הבנים יותר גדולים] אצל הבנים אני לוקחת לו 2-3.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
צריך לקחת בחשבון שהמידות של נקסט הן "ברווח"- כלומר אף פעם לא לוקחים יותר מהגיל האמיתי, ולפעמים אפילו פחות.

• הוסף לסימניות
קונה הכל בנקסט לתאומים בני שנתים מגופיות עם תיק תק באיכות הכי טובה שראיתי.חולצות דק ארוך בעשרים וחמש .טיצים ארוכים בארבע עשרה מהממים והם נראים למעון כל יום ממש לזלילה.מה לעשות אני אוהבת יפה ושזה בזול אז....יש קטגוריה לפי מחיר הכי זול או לפי צבע או לפי מידה זה לוקח זמן עד שקולטים את האתר.בהצלחה לכולם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;1396229:
מעניין אותי המכנסיים, הגיזרה שלהם נראית מאוד צרה למטה. כך זה במציאות? תודה

לא יודעת אם מאד
אבל יושב על הרגל
ולא סקיני

• הוסף לסימניות
טוב אז פשוט הזמנתי וזהו, נראה עד כמה זה מוצלח:

לבן השלוש וחצי הזמנתי מכנס כזה מידה 2-3:
http://il.nextdirect.com/iw/g40512s1

ומכנס כזה מידה 3-4:
http://il.nextdirect.com/iw/g40512s8

כדי באמת לראות איזה מידה עדיפה לו
(אני מעדיפה שיהיה מעט גדול ויחזיק עד סוף העונה/שנה הבאה. מאשר שיהיה בדיוק ועוד 3 חודשים כבר יהיה קטן.. הוא גדל מהר מאד)

לבת הכמעט שש הזמנתי את החצאית והחולצה האלו, מידה 4-5:
http://il.nextdirect.com/iw/g402430s5#943479

מקווה שזה באמת שווה.. :) יצא לי סה"כ קצת יותר מ-200 ש"ח. חשבתי שבסכום כזה אפשר לקנות הרבה יותר..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה