- הוסף לסימניות
אה?על אוצר החכמה שמעתם? פרויקט השו"ת? dbs? משחקי מחשב? למה לא הצעתם להם פתרונות?
החסרון העיקרי הוא שדבר כזה הוא בלתי אפשרי.
בלתי אפשרי. בעולם הזה.
הצפנה, או כל תמיכה בהצפנה, או שינוי פורמט, אינו אומר שאי אפשר להעתיק. מי שיכול לפתוח את ההצפנה יכול להעתיק.
אפשר להקשות באמצעי תוכנה. לא יותר מזה.
על אוצר החכמה שמעתם? פרויקט השו"ת? dbs? משחקי מחשב? למה לא הצעתם להם פתרונות?
לא תמיד זה כלכלי ויש עוד שיקולים שיווקיים
תודהלא נכון!!!
יש פתרונות דיסק און קי מוצפן ברמת תוכנה
עיינו מה ש@bris כתב
אפשרי בהחלטהחסרון העיקרי הוא שדבר כזה הוא בלתי אפשרי.
בלתי אפשרי. בעולם הזה.
הצפנה, או כל תמיכה בהצפנה, או שינוי פורמט, אינו אומר שאי אפשר להעתיק. מי שיכול לפתוח את ההצפנה יכול להעתיק.
אפשר להקשות באמצעי תוכנה. לא יותר מזה.
על אוצר החכמה שמעתם? פרויקט השו"ת? dbs? משחקי מחשב? למה לא הצעתם להם פתרונות?
איפה היית עד עכשיו @bris ? זה משהו חדש? אם כן, העולם צריך אותך!אפשרי בהחלט
שהם השיקולים הכלכליים של כולם, שלא שווה לשלם על דבר ש..מספיק משוגע אחד, והמוצר נמצא אצל כל העולם.לא תמיד זה כלכלי ויש עוד שיקולים שיווקיים
אבל באמת בר אילן משתמשים היום באחת מהטכנולוגיות הללו (לא ברמה בכי מוגנת שלה , שוב משיקולים שיווקיים שלהם)
כתבתי בעצמי שזה אפשרי תוכנתית. אבל אם שואלים אותי - יש לי מה להוסיף: לא שווה את המאמץ, ועד היום הכל נפרץ.אפשרי בהחלט
מוגן גם ממני?אבל זה ברמה מאוד מוגנת
אם מישהו היה מאמין במוצר בעולם הרחב, היו הולכים על זה גם חברות הגיימינג במקום פתרונות הDRM שכושלים פעם אחר פעם [קישור], למרות חוסר הנוחות המובהקת של פתרון כזה מצד קהל היעד.זה תחום די ייחודי לציבור החרדי , כי בעולם כבר עברו מזמן לסטרימינג מוגן (שגם שם אין שום דרך למנוע הקלטת מסך, ובאמת רוב החומרים המוגנים של AMAZON או NETFLIX מופצים עי הקלטת מסך)
כל עוד יש אפשרות לעשות dump לזכרון אין סיכוי. עצם זה שהמחשב יכול לקרוא את הנתונים, ולא משנה מאיזה מקור הוא חושב שהם, זה מה שמוביל לפריצה.הדיסק מוצפן , ועי שימוש בפונקציה מיוחדת ב ROM של המכשיר , הוא בכלל לא מזדהה כפרטישן של מידע אלא כ CD
רק עי הרצת התוכנה שמתקינה דרייבר ברמת מערכת שמכיל את ה DLL של פיענוח המידע ויוצר פרטישן וירטואלי
והוא משתמש בפנקציה של ה API של הווינדוס שכל התהליכים שנולדים ממנו תלויים בהרשאה שלו
והוא מוגדר רק להריץ במחשב ולא להעתיק/ולא לשמור במקום אחר וכו
לא נראה לי שמייתר את הצורך בדרייבר.. כי שכחת שצריך למנוע הרצה של זה בסביבה וירטואלית.., ויותר חשוב - יש תוכנות שמצלמות מכרטיס המסך או מהזכרון, ומה עם זה שצריך למנוע שליטה מרחוק באותו מחשב (שוב תוכנות מסוימות).. (שזה אומר שאפשר לצפות אופליין בלבד. בקיצור, הבנת את הקטע).אבל הם משתמשים בנגן מדיה שלהם שמיתר את הצורך בדרייבר הנל , וגם מזהה תוכנות הקלטת מסך שרצות ברקע ועוזר את הסרט
כפי שהצגת את זה היה נשמע שהפיתוח הוא לווינדוס. מה שלא כתבת אני לא אמור לדעת. אבל אנחנו ב2018 ואנשים רוצים להריץ דברים בעוד פלטפורמות חוץ מווינ ומק.מי אמר שזה עובד רק וינדוס ? זה עובד גם על מק.
מי אמר שזה לא עובד בסביבה וירטואלית ?
ברור שאני לא רוצה ואני לא מתיימר לומר שהדרך לפריצה סלולה לי כרגע. וברור שאין לי מוטיבציה. חוץ מזה שאני מדבר על קבוצות פריצה ולא על פורץ יחיד כמו בקישור שהבאתי.אם אתה חושב שאתה יכול לפרוץ את זה , בשמחה.
הכנתי מכונה כזאת עם דיסק מוצפן ברמה הכי פשוטה שיש.
אדרבה נסה לפרוץ , רק שלח לי הודעה פרטית ואשלח לך מספרי TEAMVIEWER או RDP אם תרצה.
(אחרי שתפעיל את ה AUTORUN בדיסק און קי , פתח את המדיה ב VLC או WINDOWS MEDIA PLAYER ולא בנגן הוידאו של 10 , כרגע זה לא פעיל מסיבות טכניות )
בקישור בתגובה הקודמת שלי זו החברה שנפרצה ..על Denuvo שמעתם? זה מקביל במעט לרעיון שbris העלה....
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים